ל- 4 סועדים
חומרים:
6 שיני שום חתוכות פרוסות
4 גבעולים של בצל ירוק
זר כוסברה קצוץ
ג'ינג'ר חתוך ל"גפרורים"
2 כפות חמאה בוטנים
4 כפות צילי מתוק
½ כפית משחה קארי אדומה
קורט אבקה קארי צהוב
קורט פלפל
מלח לפי הטעם
800 מ"ל חלב קוקוס איכותי
600 גר' חסילונים נקיים עם זנב
6 כפות שמן
אופן ההכנה:
להקפיץ את השום והבצל כדקה.
להוסיף את כל החומרים פרט לחסילונים וחמאת בוטנים.
לאחר שהרוטב רותח, להוסיף את חמאת הבוטנים – לעבות את הרוטב.
להוסיף את החסילונים עד שהם משנים את צבעם.
אופן ההגשה:
מומלץ להגיש על אורז בר, לקשט עם כוסברה קצוצה.