טאקו טופו בקארי

מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון קל להכנה של טאקוס טופו בקארי לנשנוש עם חברים יחד עם בירה או כוס יין – קצת מקסיקו קצת מזרח רחוק

מערבבים את קוביות הטופו עם הרוטב בקערה ונותנים לקוביות להתרכך מעט ולספוג טעמים במשך 30 דקות

רכיבים

250 גרם טופו טבעי

2 כפות רוטב סויה

2 כפות חלב סויה

1 כפית שמן זית כתית מעולה

1 כפית שום כתוש

1 כפית אבקת קארי

1/2 כפית אבקת כמון

1/2 כפית פלפל גרוס

1/2 כפית מלח

קמח חומוס

1 כפית אורגנו מיובש

אופן ההכנה

מסירים את הנוזלים העודפים מהטופו על ידי עטיפתו בבד נקי למשך מספר דקות.

חותכים את הטופו לקוביות.

למרינדה מערבבים יחד בקערה: רוטב סויה, חלב סויה, שמן, מלח ותבלינים.

מערבבים את קוביות הטופו עם הרוטב בקערה.

נותנים לקוביות להתרכך מעט ולספוג טעמים במשך 30 דקות. לאחר מכן מצפים כל טאקו בקמח חומוס ומעט אורגנו.

מכניסים את קוביות הטופו לסיר טיגון ללא שמן.

מטגנים ב- 180 מעלות למשך 15 דקות.

מגישים חם לצד יוגורט, חומוס או טחינה.

מתכונים יצירתיים נוספים תמצאו בעמוד הפייסבוק של החברה

 

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה