מצרכים
4 אגסים גדולים
120 גר' חמאה בטמפרטורת החדר
180 גר' סוכר
1 דף בצק עלים
אופן ההכנה
קלפו את האגסים, חתכו לחצאים והוציאו את הליבה.
חממו מראש תנור ל- 200 מעלות.
שמנו תחתית מחבת (מתאימה לתנור) או את התבנית בחמאה.
פזרו את הסוכר.
סדרו את האגסים כך שהחלק העגול יהיה למטה.
חממו עד שהחמאה והסוכר יקבלו צבע חום מוזהב.
כסו באמצעות בצק עלים.
דקרו בעזרת מזלג וקפלו בקצוות בין האגסים לבין המחבת או התבנית.
אפו בחום של 200 מעלות עד שהבצק יהפוך חום מוזהב.
הוציאו את התבנית מהתנור ובזהירות רבה הפכו את הטארט לצדו השני על צלחת.
הגישו במהירות.
ניתן להוסיף גלידה בצד.
מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה