טבולה קוסקוס מלא ועשבי תיבול ירוקים עם טרטר מוסר ים

4 מנותחומרים לטבולה:1 כוס קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"2 כפות פטרוזיליה קצוצה2 כפות כוסברה קצוצה2 כפות בזיליקום טרי קצוץ2 כפות טרגון טרי קצוץ2 כפות נענע קצוצה1 שן שום כתושהמיץ מלימון טרי שלם3-4 כפות שמן זית איכותימלח ופלפל שחור גרוסאופן הכנת הטבולה:להכין את הקוסקוס המלא לפי הוראות היצרן ולקרר היטב.לערבב בקערה גדולה את כל מרכיבי הטבולה בעזרת היד, תוך כדי מעיכה עדינה והחדרת הטעמים לקוסקוס.חומרים לטרטר:250 גרם פילה מוסר נקי, ללא עור וללא עצמות 2 כפות בצל סגול קצוץקורט זרעי שומר טחוניםקורט פפריקה מעושנתמלח ים אטלנטיפלפל חריף טרי קצוץ (לפי הטעם)3-4 כפות שמן זית איכותיאופן הכנת הטרטר:לקצוץ את פילה המוסר לקוביות קטנות ולהעביר לקערה גדולה. להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב היטב.חומרים לויניגרט לימון כבוש: 3 לימונים כבושים ללא החרצנים1/3 כוס מים קרים1/4 כפית כורכום1 שן שום3 כפות שמן זית איכותיקורט מלחאופן הכנת הויניגרט:לטחון בבלנדר את הלימונים עם המים, הכורכום והשום – עד לקבלת רוטב חלק. להוסיף מלח לפי הטעם ושמן זית.הגשה:בעזרת תבנית צילינדר לחלק את הטבולה לצלחות ההגשה – למלא מחצית מגובה התבנית, ולדחוס בעזרת כף.להוסיף מעל הטבולה את טרטר מוסר הים, ולהוציא את התבנית בזהירות.לקשט עם ויניגרט הלימון הכבוש ועם סומק ולהגיש.צילום: איליה מלניקוב

4 מנות

חומרים לטבולה:
1 כוס קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות כוסברה קצוצה
2 כפות בזיליקום טרי קצוץ
2 כפות טרגון טרי קצוץ
2 כפות נענע קצוצה
1 שן שום כתושה
מיץ מלימון טרי שלם
3-4 כפות שמן זית איכותי
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנת הטבולה:
להכין את הקוסקוס המלא לפי הוראות היצרן ולקרר היטב.
לערבב בקערה גדולה את כל מרכיבי הטבולה בעזרת היד, תוך כדי מעיכה עדינה והחדרת הטעמים לקוסקוס.

חומרים לטרטר:
250 גרם פילה מוסר נקי, ללא עור וללא עצמות
2 כפות בצל סגול קצוץ
קורט זרעי שומר טחונים
קורט פפריקה מעושנת
מלח ים אטלנטי
פלפל חריף טרי קצוץ (לפי הטעם)
3-4 כפות שמן זית איכותי

אופן הכנת הטרטר:
לקצוץ את פילה המוסר לקוביות קטנות ולהעביר לקערה גדולה.
להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב היטב.

חומרים לויניגרט לימון כבוש:
3 לימונים כבושים ללא החרצנים
1/3 כוס מים קרים
1/4 כפית כורכום
1 שן שום
3 כפות שמן זית איכותי
קורט מלח

אופן הכנת הויניגרט:
לטחון בבלנדר את הלימונים עם המים, הכורכום והשום – עד לקבלת רוטב חלק.
להוסיף מלח לפי הטעם ושמן זית.

הגשה:
בעזרת תבנית צילינדר לחלק את הטבולה לצלחות ההגשה – למלא מחצית מגובה התבנית, ולדחוס בעזרת כף.
להוסיף מעל הטבולה את טרטר מוסר הים, ולהוציא את התבנית בזהירות.
לקשט עם ויניגרט הלימון הכבוש ועם סומק ולהגיש.

צילום: איליה מלניקוב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר