פרוסות טונה צרובות, מחית בטטה, אטריות אצות ים ברוטב ווסאבי וחלב קוקוס
חומרים:
=160 גרם טונה
250 גרם בטטה
50 גרם חמאה
50 גרם אטריות אצות ים
50 גרם אטריות
1 כפית חומץ אורז
3 כפיות חלב קוקוס
1 כפית אבקת ווסאבי
10 גרם שמיר יבש
אופן ההכנה:
צפו את הטונה בשמיר היבש.
יש לצרוב את הטונה במחבת רותחת עם מעט שמן בארבעת צידי הטונה.
הניחו בצד ל-4 דקות.
מחית בטטה:
בשלו את הבטטה עם הקליפה במים רותחים או בתנור ל-35 דקות.
הורידו את הקליפה, ומעכו למחית אחידה עם חמאה.
תבלו במלח ופלפל.
נא צרו צורה מלבנית.
רוטב וסאבי:
צמצמו את חלב הקוקוס לחצי הכמות.
קררו לטמפרטורת חדר (חשוב מאוד).
הוסיפו אבקת וסאבי וערבבו.
צורת הגשה:
פרסו את הטונה ל-4 פרוסות.
הוסיפו אצות ים ואטריות מושרות בחומץ מעל למחית הבטטה.
הוסיפו את הטונה.
פזרו רוטב סביב.
מתוך תפריט חדש ב"לאונג'" במלון הילטון תל-אביב.