טוסט מוצרלה

חומרים:2 פרוסות לחם לבן 120 גרם מוצרלה20 גרם חמאה2 כפות רוטב עגבניות משומרכפית אורגנו טרי קצוץ/ אבקת אורגנו כף טפנד זיתים שחוריםמלח ופלפל אופן ההכנה:מכינים רוטב פיצה: מערבבים את רוטב העגבניות עם האורגנו. על גבי פרוסות הלחם מורחים 10 גרם חמאה .מורחים על שני צדי הלחם את רוטב הפיצה ואת הטפנד. מפזרים את המוצרלה, מתבלים במעט מלח ופלפל. סוגרים את הטוסט, מורחים מבחוץ 10 גרם חמאה ומכניסים לטוסטר.

חומרים:
2 פרוסות לחם לבן
120 גרם מוצרלה
20 גרם חמאה
2 כפות רוטב עגבניות משומר
כפית אורגנו טרי קצוץ/ אבקת אורגנו
כף טפנד זיתים שחורים
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מכינים רוטב פיצה: מערבבים את רוטב העגבניות עם האורגנו.
על גבי פרוסות הלחם מורחים 10 גרם חמאה .
מורחים על שני צדי הלחם את רוטב הפיצה ואת הטפנד.
מפזרים את המוצרלה, מתבלים במעט מלח ופלפל.
סוגרים את הטוסט, מורחים מבחוץ 10 גרם חמאה ומכניסים לטוסטר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר