טוסט מוצרלה

 

חומרים:
2 פרוסות לחם לבן
120 גרם מוצרלה
20 גרם חמאה
2 כפות רוטב עגבניות משומר
כפית אורגנו טרי קצוץ/ אבקת אורגנו
כף טפנד זיתים שחורים
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מכינים רוטב פיצה: מערבבים את רוטב העגבניות עם האורגנו.
על גבי פרוסות הלחם מורחים 10 גרם חמאה .
מורחים על שני צדי הלחם את רוטב הפיצה ואת הטפנד.
מפזרים את המוצרלה, מתבלים במעט מלח ופלפל.
סוגרים את הטוסט, מורחים מבחוץ 10 גרם חמאה ומכניסים לטוסטר.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה