טירמיסו עם גרגירי וניל

לפני ההגשה מפזרים אבקת קקאו בעזרת מסננת קטנה. צילום אסף אמברם
מתכון של המותג מאסטר שף לקינוח בנוסח איטליה המכיל פודינג עם גרגירי וניל המתאים לארוחה חגיגית ולאירוח. ההכנה בתבנית מרובעת 20 ס"מ

חומרים לקרם וניל

1 חבילה פודינג וניל כמו של מאסטר שף עם גרגירי וניל

1 מכל (250 מ״ל) שמנת מתוקה 38%
1 קופסה גבינת מסקרפונה

1/2 כוס חלב

50 גרם (1/4 כוס) סוכר
3 כפות ליקר אגוזים או ברנדי

חומרים לבסיס

1 חבילת בישקוטים

2 ספלוני אספרסו חזק
1/2 כוס חלב
3 כפות ליקר קפה או ליקר אגוזים או ברנדי

להגשה

אבקת קקאו

אופן ההכנה

במיקסר מקציפים פודינג וניל, שמנת מתוקה, מסקרפונה, חלב, סוכר וליקר עד קבלת קרם חלק ואחיד.

מערבבים אספרסו, חלב וליקר בקערה קטנה.

טובלים את הבישקוטים בתערובת ומסדרים בשכבה צפופה בתחתית תבנית.

מעל שכבת הבישקוטים יוצקים את הקרם ומחליקים את פני הקרם.

מעבירים למקרר למשך הלילה.

לפני ההגשה מפזרים אבקת קקאו בעזרת מסננת קטנה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר