טירמיסו

מרכיבים:אספרסו חזק, לא ממותק או נס-קפה חזק + מים + ליקר קפה (קלואה)(סה"כ כ-500 מ"ל נוזל לטבילת הבישקוטים)כ -1/2 ק"ג בישקוטים500 גרם מסקרפונה3 כפות רום כהה6 חלמונים3 חלבונים250 גרם סוכר500 מל' שמנת מתוקה2 כפות אבקת נס קפה תמצית ונילקורט מלחאבקת קקאו לקישוטאופן ההכנה:טובלים מחצית מכמות הבישקוטים משני הצדדים בנוזל הקפה.מרפדים שכבה ראשונה של התבנית.מערבבים מסקרפונה + רום.מקציפים חלמונים + חלק מהסוכר על בן-מרי עד להסמכה , מסירים מהאש וממשיכים להקציף.מקציפים שמנת + וניל+ אבקת נס קפה. מקציפים 3 חלבונים + קורט מלח ואת יתרת הסוכר ביחד, ומקציפים עד לקצף יציב. מאחדים את 4 המסות בקיפול.מורחים מחצית מכמות הקרם על הבישקוטים ומיישרים, מניחים שכבת שנייה של בישקוטים טבולים בקפה ומעליהם את יתרת הקרם, מיישרים, מכסים, ומקררים.לפני הגשה בוזקים קקאו דרך מסננת..גליהקונדיטוריה, סדנאות, אירועים, עוגות מעוצבותרח' פייר קניג 33 (בית הטורקיז) תלפיות ירושליםטל. 02-6715716, 050-7644945www.galia-cakes.co.il

מרכיבים:
אספרסו חזק, לא ממותק או נס-קפה חזק + מים + ליקר קפה (קלואה)
(סה"כ כ-500 מ"ל נוזל לטבילת הבישקוטים)
כ -1/2 ק"ג בישקוטים
500 גרם מסקרפונה
3 כפות רום כהה
6 חלמונים
3 חלבונים
250 גרם סוכר
500 מל' שמנת מתוקה
2 כפות אבקת נס קפה
תמצית וניל
קורט מלח
אבקת קקאו לקישוט

אופן ההכנה:
טובלים מחצית מכמות הבישקוטים משני הצדדים בנוזל הקפה.
מרפדים שכבה ראשונה של התבנית.
מערבבים מסקרפונה + רום.
מקציפים חלמונים + חלק מהסוכר על בן-מרי עד להסמכה ,
מסירים מהאש וממשיכים להקציף.
מקציפים שמנת + וניל+ אבקת נס קפה.
מקציפים 3 חלבונים + קורט מלח ואת יתרת הסוכר ביחד, ומקציפים עד לקצף יציב.
מאחדים את 4 המסות בקיפול.
מורחים מחצית מכמות הקרם על הבישקוטים ומיישרים,
מניחים שכבת שנייה של בישקוטים טבולים בקפה ומעליהם את יתרת הקרם, מיישרים, מכסים, ומקררים.
לפני הגשה בוזקים קקאו דרך מסננת..

גליה
קונדיטוריה, סדנאות, אירועים, עוגות מעוצבות
רח' פייר קניג 33 (בית הטורקיז) תלפיות ירושלים
טל. 02-6715716, 050-7644945
www.galia-cakes.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר