fbpx

טירמיסו

חומרים 5 ביצים90 גרם סוכר250 גרם מסקרפונהחבילת בישקוטים (200 גרם), עדיף של savoiardi Verona2 כוסות קפה חזק, מאיכות טובה (עדיף אספרסו ממכונה)70 גרם יין מרסלה יבשלגוון: ניתן להוסיף שוט רום לקפהאבקת קקאו (להגשה)אופן הכנהמכינים זביון: מערבבים סוכר, חלמונים ומרסלה ושמים בבן מרי (סיר כפול, מעל מים חמים). מערבבים תוך כדי חימום עד שהמרקם הופך לאוורירי, הצבע בהיר והסוכר נמס (כ-10 דקות).מחכים שיתקרר, מוסיפים את המסקרפונה ומערבבים.מקציפים היטב את החלבונים ומקפלים לתוך התערובת.טובלים את הבישקוטים בקפה כך שיספגו את הטעם אך לא יהפכו רכים מדימסדרים בתבנית או בכלי הגשה אישי את התערובת, מעליה שכבת בישקוטים טבולים בקפה, וחוזר חלילה (השכבה הראשונה והאחרונה צריכות להיות התערובת)מקררים במקרר לחמש שעות לפחות.לפני ההגשה, זורים אבקת קקאו.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
5 ביצים
90 גרם סוכר
250 גרם מסקרפונה
חבילת בישקוטים (200 גרם), עדיף של savoiardi Verona
2 כוסות קפה חזק, מאיכות טובה (עדיף אספרסו ממכונה)
70 גרם יין מרסלה יבש
לגוון: ניתן להוסיף שוט רום לקפה
אבקת קקאו (להגשה)

אופן הכנה
מכינים זביון: מערבבים סוכר, חלמונים ומרסלה ושמים בבן מרי (סיר כפול, מעל מים חמים). מערבבים תוך כדי חימום עד שהמרקם הופך לאוורירי, הצבע בהיר והסוכר נמס (כ-10 דקות).

מחכים שיתקרר, מוסיפים את המסקרפונה ומערבבים.

מקציפים היטב את החלבונים ומקפלים לתוך התערובת.

טובלים את הבישקוטים בקפה כך שיספגו את הטעם אך לא יהפכו רכים מדי

מסדרים בתבנית או בכלי הגשה אישי את התערובת, מעליה שכבת בישקוטים טבולים בקפה, וחוזר חלילה (השכבה הראשונה והאחרונה צריכות להיות התערובת)

מקררים במקרר לחמש שעות לפחות.

לפני ההגשה, זורים אבקת קקאו.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר