"טנדורי" בחגיגת לחמים מאזורים שונים בהודו

רינה פושקרנה מצרפת לתפריט מגוון לחמים הודיים עשויים מסוגים שונים של קמח, אפויים על פי המתכון המסורתי של כל אזור. הלישה ידנית והאפייה בתנור חימר מיוחד

צוות השפים ההודי של רשת "טנדורי", ובראשם רינה פושקרנה, יוצאים בחגיגת לחמים מאזורים שונים בהודו.

פושקרנה מצרפת לתפריט מגוון לחמים הודיים עשויים מסוגים שונים של קמח, אפויים על פי המתכון המסורתי של כל אזור. הלישה ידנית והאפייה בתנור חימר מיוחד.

טנדורי רוטי: לחם מחיטה מלאה ללא תפיחה, אפוי בטנדור 8 ₪
רומלי רוטי: לחם מוגליי דקיק ביותר, נבושל על ווק הפוך 12 ₪
מיסי מסלה רוטי: לחם עשוי מקמח עדשים צהובות ותבלינים הודים 14 ₪
קולצ'ה שום: נאן מתובל בשום כתוש 14 ₪
פארטה ממולא: נאן במילוי מבחר ירקות הגינה 20 ₪
קולצ'ה עוף: לחם נאן במילוי חתיכות עוף טחון, זנגביל טרי וכוסברה 24 ₪

הלחמים מצטרפים לנאן המסורתי, שאף ארוחה הודית בטנדורי אינה שלמה בלעדיו.

טנדורי הרצליה – רח' משכית 32 הרצליה פיתוח, טל. 09-9546702
טנדורי רמת החיל – רח' הברזל 2 רמת החיל, טל. 03-6495818
טנדורי ת"א – דיזינגוף 2 ת"א, טל. 03-6296185

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר