טעם העיר 11 יימשך עד יום חמישי

טעם העיר 11 יתקיים השנה עד יום חמישי 25 במאי, החל מהשעה 18.00 ועד אחרי חצות. ארוע המסעדות של השנה מציע ארבעה לילות של ריחות וטעמים בפארק הירקון בתל אביב. הכניסה חופשית.

טעם העיר הפך בעשר שנות קיומו למוסד קולינרי וגסטרונומי, האירוע הנחשב לגדול ביותר בישראל ולאחד מאירועי האוכל הגדולים בעולם גם השנה יופעל טעם העיר במתכונת רגילה של ארבעה לילות בהם אפשר להסתובב בין המסעדות והדוכנים, לטעום מתפריטי העיר, לדבר על אוכל, לנשום יין ולהיחשף למגוון עצום של טעמים והתנסויות גסטרונומיות.

המסעדות המשתתפות השנה הן: אודאון תל אביב, וויטהול סטייק האוס, טאפאו, אונאמי, פסטה מיה, טנדורי, מאנטה ריי, מיקה, סאקורה, פאפאגיו, פויקה, קיוטו, תל אביב ברוהאוס, קולמבוס, נחלים אורחת מהצפון, סושידו, ספייס ומסעדות מוזס, זוזוברה וצ'ימצ'נגה למען ילדי וראייטי ישראל.

לצד המסעדות המובילות, יפעלו כ-100 דוכנים של גבינות ייחודיות, פירות אקזוטיים ,עשבי תיבול, לחמים טריים עשויים עבודות יד, יצרני שמן זית גלילי, מערבבי תבלינים, קונדיטורים ואמני מאפה, מעשני בשרים, מרמלדות, קרפים, מאכלי עמים,יצרני שוקולד, מזון בריאות, מזון אורגני ועוד.

תצוגות נוספות שיורחבו יהיו בנושא כלי הגשה, אפיה ובישול, ספרות מקצועית בתחום, ספרי יין, מגזינים מקצועיים וירחוני גורמה. בדוכנים מיוחדים ימכרו מיצים טבעיים, קוקטיילים אלכוהוליים אקזוטיים, בירות, יין וקפה במגוון גדול שישקף את השינויים שחלו בתחומים אלה בשנים האחרונות.

מעל 800 אלף דולר יושקעו השנה ב-טעם העיר 11. טעם העיר 11 שיתקיים השנה בין ה–22 ל-25 במאי מופק על ידי עיתון העיר בשיתוף המחלקה למופעים בעיריית תל אביב-יפו.

כמדי שנה, יגודר שטח האירוע בפארק גני יהושע (פארק הירקון) בגידור היקפי שיכלול 10 שערי כניסה ויציאה. הגידור יאפשר שליטה ובקרה לכוחות הביטחון והאבטחה – הכניסה חופשית.

מטעמי פקקים מומלץ מאוד לא להגיע לקרבת הארוע עם מכוניות פרטיות אלא להחנות בחניונים המרוחקים ולצעוד ברגל או להגיע ברכבת (מכל הארץ) ולרדת בתחנת מרכז הירידים (300 מטר הליכה מגני יהושע). הכי עדיף אופניים: ככה גם חוסכים פקקים וגם מורידים קלוריות.

מתגייסים למען וראייטי
קבוצת המסעדות עד העצם, זוזוברה, צ'ימיצ'אנגה ומוזס מפעילה השנה את ביתן "וראייטי" ישראל באירועי "טעם העיר". המסעדות יקימו בהתנדבות את הביתן, ויתרמו את חומרי הגלם וכוח האדם. כל ההכנסות מהמכירות ייתרמו לילדי 'ורייאטי' ישראל.

המנות שיוגשו: עוף מושחר של עד העצם, אגרול קוריאני של זוזוברה, המרגריטה המפורסמת של צ'ימיצ'אנגה וכנפי עוף בטבסקו צהוב ופלפלים מתוקים של מוזס. כל מנה תימכר במחיר של 20 שקל. מטרת המבצע לאסוף למעלה ממאה אלף שקל עבור ילדי 'וראייטי'.

במכירה ישתתפו אורחים רבים: אנשי ציבור, שחקנים, זמרים, דוגמניות, ספורטאים ועוד. במשך ימי השוק יפעל הדוכן בין השעות 18:00-24:00. בין הסלבריטאים שימכרו מנות הדוכן "וראייטי" ישראל יהיו: גילת אנקורי, טל מן, שירז טל, אריק זאבי, איתן אורבך ועוד כשמדי שעתיים יתחלפו הסלבריטאים המתנדבים.

נותני החסות המרכזיים של האירוע הם: החברה המרכזית למשקאות, מבשלות בירת ישראל קרלסברג.

מפיק ראשי: גילי גילת – סמנכ"ל רשת שוקן
ייזום והיגוי: עפרה גנור
מפיקים: אלי לוי, הרלינג- וינברג, המחלקה למופעים- עיריית תל אביב יפו, אגף התרבות והאמנויות
יח"צ: ארבל תקשורת

בתמונה: מנה ממסעדת אודיאון






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה