טראפלס נענע

 

מצרכים:
1 שמנת
חופן עלי נענע
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם שוקולד חלב
30 גרם חמאה רכה
1 שוט (15 מיל) וודקה

אופן ההכנה:
חולטים את הנענע בתוך השמנת ומשאירים למספר שעות,
מחממים את השמנת ומוסיפים את השוקולד תוך כדי ערבוב, עד שכל השוקולד נמס פנימה.
מניחים לתערובת להתקרר, וכאשר היא מגיעה לטמפרטורת החדר מוסיפים את החמאה והוודקה.
מעבירים לתבנית שטוחה – לאחר 24 שעות חותכים ומגלגלים בקקאו.
מומלץ לשמור במקרר, ולהוציא שעה לפני שאוכלים.

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר מארח את פסטיבל השוקולד לסופשבוע מתוק
של פרלינים, זרי שוקולד, עוגות שוקולד, מפלי שוקולד, יצירות משוקולד, עוגיות, חבילות שי, חלבה עם שוקולד, סדנאות. ימים ה’- ו’, ה- 5-6 למרץ 2009,






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה