טראפלס שוקולד אבוקדו טבעוני

לרגל יום האבוקדו הבינלאומי שמצוין מדי שנה ב-31 ליולי מציעה חברת חקלאי גרנות משווקת מותג אבוקדו גרנות מתכון קל להכנה של קינוח אותו מוצע להכין עם הילדים כבילוי משותף בחופשת הקיץ

מגלגלים לכדורים בתוך אבקת קקאו או פיסטוקים טחונים או קוקוס עד לציפויים המלא. צילום הדס ניצן

מצרכים

1 אבוקדו בשל כמו של אבוקדו גרנות

1 כוס אגוזי מקדמיה

1 וחצי כף אבקת קקאו איכותית

10 תמרים מגולענים

סירופ מייפל להמתקה לפי הטעם

צילום הדס ניצן
צילום הדס ניצן

אופן ההכנה

בבלנדר רב עצמה כותשים כוס אגוזי מקדמיה עם תוכנו של אבוקדו בשל.

מוסיפים כף וחצי אבקת קקאו איכותית, 10 תמרים (ללא חרצן) וסירופ מייפל להמתקה לפי הטעם.

מכניסים את התערובת למקרר לכמה שעות.

מגלגלים לכדורים בתוך אבקת קקאו או פיסטוקים טחונים או קוקוס עד לציפויים המלא.

מאחסנים במקפיא ומגישים קר.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה