טרטר טונה אדומה ושרימפס

מצרכים ל- 4 מנות:סורבה ווסאבי:אבקת ווסאבי 50 גרםמים 1280 מ"מחומץ אורז 128 מ"לסירופ סוכר עשוי ממים וסוכר ביחס של אחד לאחרטרטר טונה אדומה:טונה אדומה 240 גרם בצל סגול 1 קצוץעירית קצוצה – 2 כפות פטרוזיליה קצוצה – 2 כפות שמן זית – 2 כפותמיץ לימון 2 כפות מלח לפי הטעםפלפל גרוס לפי הטעםמנגו 2 יחידות – קוביות מיקרו פק צ'וי לקישוטאופן ההכנה:סורבה ווסאבי:לערבב בקערה אבקת ווסאבי עם חומץ אורז.להוסיף מים לאט עד לקבלת נוזל אחיד לחלוטין – ללא שאריות אבקה. להוסיף סירופ סוכר – כ- 1 כוס עד 1.5 כוסות לפי הטעם.להעביר את הנוזל במכונת גלידה עד לקבלת סורבה. שרימפס קוקטייל:להרתיח 2 ליטר מים, להוסיף מלח לאחר הרתיחה. לבשל את השרימפס במים כ- 3-4 דקות. להוציא מיד למי קרח ל- 5 דקות. להוציא את השרימפס מהמים למנוחה בצד.טרטר טונה אדומה:יש לחתוך את הטונה לקוביות אחידות בגודל של כ- 0.5 ס"מ. יש לחתוך את המנגו לקוביות באותו הגודל.לערבב בקערה את הטונה, בצל סגול קצוץ, עירית, פטרוזיליה, שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל גרוס. אופן ההגשה:בצלחת קעורה, מניחים בתוך מנגו חתוך (כ- 1/4 מהגובה) תערובת טרטר מתובלת.מעל הטרטר מניחים כדור קטן של סורבה ווסאבי.מניחים 3 שרימפס חלוטים קרי מסביב.מזלפים שמן זית מסביב לטרטר. לקישוט מניחים מיקרו פק צ'וי מעל לסורבה.ממתכוני עכבר שף 2009

מצרכים ל- 4 מנות:
סורבה ווסאבי:
אבקת ווסאבי 50 גרם
מים 1280 מ"מ
חומץ אורז 128 מ"ל
סירופ סוכר עשוי ממים וסוכר ביחס של אחד לאחר

טרטר טונה אדומה:
טונה אדומה 240 גרם
בצל סגול 1 קצוץ
עירית קצוצה – 2 כפות
פטרוזיליה קצוצה – 2 כפות
שמן זית – 2 כפות
מיץ לימון 2 כפות
מלח לפי הטעם
פלפל גרוס לפי הטעם
מנגו 2 יחידות – קוביות
מיקרו פק צ'וי לקישוט

אופן ההכנה:
סורבה ווסאבי:
לערבב בקערה אבקת ווסאבי עם חומץ אורז.
להוסיף מים לאט עד לקבלת נוזל אחיד לחלוטין – ללא שאריות אבקה.
להוסיף סירופ סוכר – כ- 1 כוס עד 1.5 כוסות לפי הטעם.
להעביר את הנוזל במכונת גלידה עד לקבלת סורבה.

שרימפס קוקטייל:
להרתיח 2 ליטר מים, להוסיף מלח לאחר הרתיחה.
לבשל את השרימפס במים כ- 3-4 דקות.
להוציא מיד למי קרח ל- 5 דקות.
להוציא את השרימפס מהמים למנוחה בצד.

טרטר טונה אדומה:
יש לחתוך את הטונה לקוביות אחידות בגודל של כ- 0.5 ס"מ.
יש לחתוך את המנגו לקוביות באותו הגודל.
לערבב בקערה את הטונה, בצל סגול קצוץ, עירית, פטרוזיליה, שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל גרוס.

אופן ההגשה:
בצלחת קעורה, מניחים בתוך מנגו חתוך (כ- 1/4 מהגובה) תערובת טרטר מתובלת.
מעל הטרטר מניחים כדור קטן של סורבה ווסאבי.
מניחים 3 שרימפס חלוטים קרי מסביב.
מזלפים שמן זית מסביב לטרטר.
לקישוט מניחים מיקרו פק צ'וי מעל לסורבה.

ממתכוני עכבר שף 2009

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר