טרטר טונה אדומה עם מלון וגרגירי חרדל ברוטב פסטו

מצרכים ל-4 סועדים240 גרם פילה טונה אדומה טרייהרבע מלון4 כפות מיץ ליים2 כפיות גרגירי חרדל דיז'ון6 כפות רוטב פסטומלח ופלפל לפי טעםסלט עלים צעיריםאופן ההכנה1. לחתוך את הטונה לקוביות קטנות2. לחתוך את המלון לקוביות קטנות ולערבב בקערה יחד עם הטונה.3. להוסיף את הליים, החרדל והפסטו ולערבב יחד.4. לתבל במלח ופלפל לפי טעם.5. לסדר בצלחת בעזרת רינג עגול.6. להגיש לצד סלט עלים צעירים.

מצרכים ל-4 סועדים
240 גרם פילה טונה אדומה טרייה
רבע מלון
4 כפות מיץ ליים
2 כפיות גרגירי חרדל דיז'ון
6 כפות רוטב פסטו
מלח ופלפל לפי טעם
סלט עלים צעירים

אופן ההכנה
1. לחתוך את הטונה לקוביות קטנות

2. לחתוך את המלון לקוביות קטנות ולערבב בקערה יחד עם הטונה.

3. להוסיף את הליים, החרדל והפסטו ולערבב יחד.

4. לתבל במלח ופלפל לפי טעם.

5. לסדר בצלחת בעזרת רינג עגול.

6. להגיש לצד סלט עלים צעירים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר