טריו טעמים במסעדת מוסקט – סעודת יום ההולדת האחרונה ל- 2009

והיין, ינעלו בארוחת גורמה בה יארח שף מסעדת מוסקט, חיים טיבי, שניים מהשפים הבכירים בישראל – שפית מיקה שרון ("ליברה") ושף מאיר אדוני ("כתית")

חגיגות העשור למסעדת מוסקט בחוות הבריאות מצפה הימים ופסטיבל הגורמה והיין, ינעלו בארוחת גורמה בה יארח שף מסעדת מוסקט, חיים טיבי, שניים מהשפים הבכירים בישראל – שפית מיקה שרון ("ליברה") ושף מאיר אדוני ("כתית"). הארוחה תתקיים ביום חמישי, ה- 10 בספטמבר, החל מהשעה 19:00.

שלושת השפים ישלבו טעמים מתוצרת אדמת הגליל והחווה האורגנית במצפה הימים, לצד הרמוניית טעמים מהמטבח של מסעדות "ליברה" ו"כתית".
הסעודה המשולשת תורכב ממגוון מנות בשר, דגים, ירוקת, פירות, עשבי תיבול ומוצר טבעיים וטריים, הכל מגיע אל מרכז השולחן בלווי מבחר יינות יקבי רמת הגולן, לאורך כל הארוחה.

ארוחות השף פתוחות לקהל הרחב במחיר 250 ₪ לאדם.
יינות יקבי רמת הגולן, לאורך כל הארוחה בתוספת 50 ₪.

מסעדת מוסקט, חוות הבריאות מצפה הימים טל. 04-6994523
www.mizpe-hayamim.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר