טרין תמרים ואגוזים ללא גלוטן

רשת קפה ביגה מציעה מתכון לקינוח טרין תמרים ואגוזים ללא גלוטן לחגיגת ט"ו בשבט

בתום ההכנה לצקת את המסה של התערובת לתבנית מרובעת ולצנן במקרר. צילום shutterstock
בתום ההכנה לצקת את המסה של התערובת לתבנית מרובעת ולצנן במקרר. צילום shutterstock

חומרים ל-60 עוגיות

200 גרם אגוזי מלך

200 גרם אגוזי לוז

125 גרם סוכר לבן

175 גרם סילאן תמרים

250 גרם תמרים לחים מגולענים

1 כפית קינמון טחון

65 גרם שומשום קלוי

אופן ההכנה

לקלות בתנור (בנפרד) שומשום, אגוזי מלך ואגוזי לוז ב- 180 מעלות כ- 10 דקות ולצנן.

לחמם סיר קטן ולהביא לסף רתיחה סילאן וסוכר.

לקחת מיקסר עם וו גיטרה ולעבד תמרים מגולענים וקינמון לתערובת חלקה.

להוסיף לקערת המיקסר את נוזל הסוכר וקינמון.

לעבד עד איחוד החומרים.

להוסיף את תערובת האגוזים הקלויים ולעבד עד איחוד חומרים.

בתום ההכנה לצקת את המסה של התערובת לתבנית מרובעת ולצנן במקרר.

לחתוך לפסים ולצפות בשומשום קלוי מכל הצדדים.

לסיום לחתוך לריבועים.

לשמור בקירור, ולהגיש.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה