יבואנית ומפיצת הבירות "נורמן פרימיום" מתארחת אצל השף שאול בן-אדרת ממסעדת "קימל", ביום ג' 8/5/07 בשעה 20:00.
הארוחה תכלול שש מנות אשר יותאמו לבירות המיוחדות. בין המנות יינתנו הסברים על סוגי הבירה השונים ועל התאמתם למנות. מחיר: 187 ₪.
כל משתתף יקבל טקסטים כתובים על הבירות כמו גם תפריט של המנות.
ההשתתפות כרוכה בהרשמה מראש.
התפריט:
הבירה: Edelweiss אדלווייס – בירת חיטה אוסטרית, מעוננת, מכילה 5.5% אלכוהול. פירותית וקלילה, בעלת ניחוח בננה.
המנה: פטה כבדי עוף בקלוודוס דבש וריבת גזר מתובלת, ופטוצ'יני בבירה וקארי ירוק.
הבירה: Belhaven St. Andrews Ale בלהייבן סיינט אנדרוז אייל – בירה סקוטית, אייל טיפוסי בעל טעמי עישון קלילים ומעט מתקתקות, גוף בינוני. מכילה 3.9% אלכוהול.
המנה: סלט עוף מעושן בקרם צ'ילי מתוק-חריף, וסלט עשבים חמוץ מתוק.
הבירה: Dancing Camel הגמל הרוקד – בירה ממבשלת בוטיק תל-אביבית. הבירה בסגנון אמריקאי – (פייל אייל) על בסיס רכיבים מקומיים. לבירה מרירות מורגשת וכשותית, ומתיקות עדינה של דבש תמרים. מכילה כ-5.0% אלכוהול.
המנה: קבב טלה בגריל בסלסת עגבניות, טחינה ונענע, מוגש עם תרד וכרישה מטוגנים.
הבירה: Duvel דובל – בירה בלגית איכותית וחזקה. אייל בהיר ולא מסונן. טעמי הבירה פירותיים ומודגשים, וכמעט שאין מרגישים באחוז האלכוהול הגבוה אותו היא מכילה, כ- 8.5%.
המנה: מולים בבירה בהירה בסלרי לימונים וצלפים, עם ריזוטו פירות ים.
הבירה: St. Bernardus Prior 8 סן ברנרדוס פריור 8 – אייל בצבע אדמדם כהה וטעם פירותי מודגש, בין מתיקות לחמצמצות. הבירה מכילה 8% אלכוהול.
המנה: נתח קצבים בסוגי פלפלים על פירה חצילים.
הבירה: St. Bernardus ABT סן ברנרדוס אבט 12- זוהי בירה בעלת אחוז אלכוהול גבוה של 10% וצבעה שנהב כהה. בעלת ארומה ייחודית וגוף מלא, וטעמיה פירותיים ומתובלנים.
המנה: אצבע רושה שוקולד קראנץ' עם סורבה קוקוס.
כליווי למנות יוגש לחם בירה טרי שיאפה במקום.
מסעדת "קימל" הוותיקה (16 שנים) מגישה תפריט צרפתי כפרי בפרשנות של השף שאול בן-אדרת. המסעדה מעוצבת בסגנון חם וכפרי.
להרשמה: נורמן פרמיום 03-6290500; [email protected]
מסעדת קימל
רחוב השחר 6, ת"א (ליד נווה צדק)