יוליה, מסעדה חדשה בנמל תל אביב: האחות הקטנה של בויה

יוליה, מסעדת לאונג' נפתחה לפני מספר שבועות בפינה הדרומית של נמל תל אביב, סמוך לחוף מציצים המיתולוגי. יוליה, השייכת גם היא לבעלי מסעדת ה"בויה", מגישה עיצוב חמים ועכשווי, תפריט ים תיכוני מהנה ושפע אפשרויות חווייתיות לקהל שאוהב לבלות ולאכול בתל אביב.

התפריט של יוליה, נבנה על ידי השף אילן פנחס ('בויה') בייעוצה של השפית מיקה שרון ('מיקה', 'ליברה') בולטים בו טעמים וצבעוניות ים-תיכונית: סלטים רעננים, מגוון מאזטים, לצד דגים טריים ובשר משובח.

מתוך התפריט: סלט סשימי עם ירקות גינה, זיתים שחורים, לימון כבוש, שמן זית ולימון (48 שקל), חזה עוף סופרים אפוי עם לימון כבוש ותבליני עריסה על מצע עדשים (58 שקל), סטיק אנטריקוט 380 גרם צלוי בגריל (120 שקל); דניס פרפר צלוי בגריל בסלסת לימונים עם ירקות קלויים ותפו"א אפוי (88 שקל) גליליות חלבה חמות בליווי רטבים של שוקולד, וניל ופירות יער (34 שקל); מוס גבינת עיזים עם סלסלת תפוחים וקינמון (30 שקל).

יוליה מעוצבת בצבעים רעננים וחמים בגווני חום, כתום וירוק עם מגע עדין של רטרו. יוליה מציעה שלל חוויות, החל מהתרווחות על הדק החיצוני מול הים בשעות הבוקר, תחת קרני שמש חורפית, המשך בארוחת צהריים מאוחרת ועשירה תוך צפיה בשקיעה מבעד לויטרינות הזכוכית, דרך שיחה אינטימית לתוך שעות הלילה, תוך השתרעות על הספות, מוזיקה עדכנית, ועד לדרינק על הבר לתוך הלילה.


יוליה
ביתן 2, נמל ת"א, טל- 03-5469777
פתוח בימי שני-רביעי משעה 12:00 על"א
חמישי-שבת משעה 10:00 על"א






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה