יקבי רמת הגולן והשף עמיר אילן יוצאים בשיתוף פעולה המזמין את הסועדים לחוויה של יין ובשר במסעדת הדסון ברמת החייל, במהלך חודש מאי.
במסגרת זו יורכב תפריט יינות אשר יציע לסועדים יינות למכירה במחירים אטרקטיביים ובמגוון אפשרויות: בבקבוקים לפתיחה במקום, בבקבוקים לרכישה הביתה, וכן יינות למזיגה בכוסות.
היינות: ברוט מסדרת גמלא,NV, סוביניון בלאן ירדן 2007, , קברנה סוביניון גמלא 2006, ושני יינות מכרם יחיד – שרדונה כרם אורגני אודם ירדן 2007, ומרלו כרם אורטל ירדן מבציר 2004.
מדריכי היין של היקב יתאימו יינות לנתחי הבשר המובחרים ולמגוון המנות המוגשות במסעדה, וכן תוצע "מנת ספיישל" המבוססת על יין גמלא פינו נואר:
טיבון קצוץ עם מח עצמות ורוטב פינו נואר.
ביום ראשון 24 במאי תתקיים סדנת בשרים בהנחייתו של השף עמיר אילן, ובליווי מדריכי יין מקצועיים. ההשתתפות בסדנא מותנית בהרשמה מוקדמת.
מסעדת הדסון
רח' הברזל 27 (מגדלי אור), רמת החייל, ת"א
טל. 03-6444733