fbpx

כבד עוף במייפל ושמפיניון על פירה תפו"א

מצרכים: פירה: 4 תפוחי אדמה קלופים בינניים100 גר' חמאה/מרגרינהכפית מוסקטכפית טימין קצוץמלחפלפל לבן250 גר' כבדיין אדום איכותיבצל ירוק קצוץכף מייפל מלח גס פלפל שחור גרוסחמאה/מרגרינה לטיגון4 פטריות שמפניון פרוסות לרבעיםכף בצל לבן קצוץ דקאופן ההכנה: מבשלים את תפוחי האדמה במים עד ריכוך.לסנן את התפו"א ולמעוך בעזרת מועך עד לקבלת מרקם רצוי.להוסיף את שאר התבלינים והחמאה/מרגרינה ולערבב היטב.הכנת המנה: במחבת גדולה עם חמאה מאדים את הבצל והפטריות מעט.מוסיפים את הכבד וסוגרים מכל צד.מוסיפים את היין האדום, הבצל הירוק, המייפל ומקפיצים היטב.משאירים רוטב למנה.מתבלים במלח ופלפל גרוס ומגישים על מצע הפירה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
פירה:
4 תפוחי אדמה קלופים בינניים
100 גר' חמאה/מרגרינה
כפית מוסקט
כפית טימין קצוץ
מלח
פלפל לבן

250 גר' כבד
יין אדום איכותי
בצל ירוק קצוץ
כף מייפל
מלח גס
פלפל שחור גרוס
חמאה/מרגרינה לטיגון
4 פטריות שמפניון פרוסות לרבעים
כף בצל לבן קצוץ דק

אופן ההכנה:
מבשלים את תפוחי האדמה במים עד ריכוך.
לסנן את התפו"א ולמעוך בעזרת מועך עד לקבלת מרקם רצוי.
להוסיף את שאר התבלינים והחמאה/מרגרינה ולערבב היטב.

הכנת המנה:
במחבת גדולה עם חמאה מאדים את הבצל והפטריות מעט.
מוסיפים את הכבד וסוגרים מכל צד.
מוסיפים את היין האדום, הבצל הירוק, המייפל ומקפיצים היטב.
משאירים רוטב למנה.
מתבלים במלח ופלפל גרוס ומגישים על מצע הפירה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר