כדורי שוקולד לפסח ב-4 מצרכים

מתכון של נטלי לוין עבור רגע מתוק של עלית ושוקולד פרה להכנה עם הילדים בחופשת האביב וכקינוח זריז לליל הסדר

שומרים את הכדורים בקופסה סגורה במקרר עד 10 ימים. צילום וסטיילינג נטלי לוין
שומרים את הכדורים בקופסה סגורה במקרר עד 10 ימים. צילום וסטיילינג נטלי לוין

חומרים ל- 40 כדורי שוקולד

200 גרם שוקולד מריר
250 מ"ל (1 כוס) שמנת מתוקה (או שמנת צמחית לפרווה)
250 גרם עוגיות יין כשרות לפסח מרוסקות
קוקוס טחון לציפוי

אופן ההכנה

שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.

מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.

מוסיפים עוגיות מרוסקות ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.

מצננים את העיסה במשך כ-30 דקות במקרר להתייצבות.

מגלגלים כדורים בגודל אגוז ומצפים בקוקוס טחון.

טיפים

במקום עוגיות יין אפשר להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן באותה כמות.

במקום קוקוס טחון אפשר לצפות את הכדורים בסוכריות צבעוניות, סוכריות שוקולד, אגוזים קצוצים, או כל מה שאוהבים.

אפשר להכין את המתכון גם עם שוקולד חלב במקום שוקולד מריר באותה כמות. התוצאה תהיה מתוקה יותר.

שומרים את הכדורים בקופסה סגורה במקרר עד 10 ימים.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה