כוכבי מאסטר שף בסופ"ש קולינרי עם שף גיא פרץ במסעדת גספאצ'ו באשקלון

שף גיא פרץ ממסעדת גספאצ'ו במלון הולידיי אין באשקלון יארח בסופ"ש 27-29 לינואר שלושה מכוכבי התוכנית מאסטר שף לסוף שבוע שכולו קולינריה. אביבה פיבקו, סמדר וקנין, ואלקנה ביטון שהיו משתתפים בולטים בתוכנית, יבשלו את הארוחות יחד עם השף גיא פרץ, וישלבו את טעמם האישי.שף גיא פרץ
בנוסף יוקמו עמדות בישול לאורחים שיוכלו לבשל יחד עם השפים, תתקיים הרצאה בנושא התאמת יין, והרצאה של גיא פרץ על ספרו. 

זה יהיה הראשון בסדרת סופי שבוע קולינריים במסעדת גספאצ'ו באשקלון, כאשר מדי חודש יתארחו שפים מובילים שיבשלו יחד עם האורחים.

שף גיא פרץ הביא עימו למסעדת המלון בשורה חדשנית, שילוב של דוכני סטריט פוד, הכנה פרונטלית לעיני האורחים, והיצע לכל סגנון כך שיתאים לכל סועד. מסעדת המלון המרכזית עברה שיפוץ והרחבה כך שתתאים לאופי המודרני שהביא עימו פרץ. בנוסף
במלון פועלת גם מסעדת גספאצ'ו, ביסטרו ים-תיכוני כשר, עם המטבח האישי של גיא פרץ ללא פשרות. מבעד למטבח הפתוח ניתן לצפות בטבחים מכינים את המנות מחומרי גלם איכותיים שנבחרו בקפידה ודיוק בעשייה.
התפריט: ניחוחות ים תיכוניים עם קריצה מרוקאית, מיזוג טעמים ממזרח ומערב, ושיטות בישול חדשניות ומקוריות.

מסעדת גספאצ'ו
רח' יקותיאל אדם 9, מתחם המלון "הולידיי אין" אשקלון
טל. 9441901–057, להזמנות: 1-700-700-884
א – ה 24:00 – 12:00, מוצ"ש – שעה לאחר צאת השבת עד 24:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה