כנאפה וניל

חומרים ל- 8 מנותתבנית מרובעת 40X40500 גרם אטריות קדאיף160 גרם גבינת עיזים60 גרם גבינת ריקוטה30 גרם סוכרחצי מקל וניל200 גרם חמאהסירופ סוכר – 100 גרם סוכר, 100 מ"ל מים אופן ההכנהלוקחים את החמאה מכניסים לכלי צר (קערה) מכניסים למיקרוגל ל 4 דקות, החמאה בעצם מופרדת בין המוצרי חלב לבין השומן.אנחנו צריכים את השומן ואת השאר אפשר לזרוק – זו חמאה מזוקקת.מברישים את התבנית עם חמאה מזוקקת, מפזרים שכבה של ס"מ של אטריות קדאיף. לוקחים את הגבינות, הסוכר ומקל הוניל ומערבבים ביחד עד ליצירת גבינה חדשה. מורחים את הגבינה על האטריות, מפזרים מעל עוד שכבת אטריות (קרוב לס"מ) ומפזרים מעל חמאה מזוקקת בלי פחד. מכניסים לתנור לרבע שעה ב 180 מעלות.מכינים סירופ סוכר – במחבת קטנה שמים 100 גרם סוכר, מוסיפים 100 מל' מים, מביאים לרתיחה. מוציאים מהתבנית, מניחים על הצלחת, מוסיפים 2 כפות מסירופ הסוכר ומקשטים עם פרי העונה.

חומרים ל- 8 מנות
תבנית מרובעת 40X40
500 גרם אטריות קדאיף
160 גרם גבינת עיזים
60 גרם גבינת ריקוטה
30 גרם סוכר
חצי מקל וניל
200 גרם חמאה
סירופ סוכר – 100 גרם סוכר, 100 מ"ל מים

אופן ההכנה
לוקחים את החמאה מכניסים לכלי צר (קערה) מכניסים למיקרוגל ל 4 דקות, החמאה בעצם מופרדת בין המוצרי חלב לבין השומן.

אנחנו צריכים את השומן ואת השאר אפשר לזרוק – זו חמאה מזוקקת.
מברישים את התבנית עם חמאה מזוקקת, מפזרים שכבה של ס"מ של אטריות קדאיף. לוקחים את הגבינות, הסוכר ומקל הוניל ומערבבים ביחד עד ליצירת גבינה חדשה. מורחים את הגבינה על האטריות, מפזרים מעל עוד שכבת אטריות (קרוב לס"מ) ומפזרים מעל חמאה מזוקקת בלי פחד.

מכניסים לתנור לרבע שעה ב 180 מעלות.

מכינים סירופ סוכר – במחבת קטנה שמים 100 גרם סוכר, מוסיפים 100 מל' מים, מביאים לרתיחה.

מוציאים מהתבנית, מניחים על הצלחת, מוסיפים 2 כפות מסירופ הסוכר ומקשטים עם פרי העונה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר