כנפי עוף ברוטב ברבקיו אסיאתי

מרכיבים לארבעה סועדים40 כנפי עוף חצויות ונקיות מנוצותלרוטב הברבקיו100 מ"ל רוטב סויה2 כפות רוטב צ'ילי מתוקחצי כוס כוסברה טרייה300 מ"ל קטשופ1 כף ג'ינג'ר טרי, קצוץרבע כוס סוכר חוםרבע כוס דבשאופן הכנהלרוטב- מערבבים כל רכיבי הרוטב במג'ימיקס, מעבירים לקערה ומשרים את הכנפיים ברוטב ללילה במקרר. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ- 40 דקות והמנה מוכנה.בתיאבון!!

מרכיבים לארבעה סועדים
40 כנפי עוף חצויות ונקיות מנוצות

לרוטב הברבקיו
100 מ"ל רוטב סויה
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
חצי כוס כוסברה טרייה
300 מ"ל קטשופ
1 כף ג'ינג'ר טרי, קצוץ
רבע כוס סוכר חום
רבע כוס דבש

אופן הכנה
לרוטב- מערבבים כל רכיבי הרוטב במג'ימיקס, מעבירים לקערה ומשרים את הכנפיים ברוטב ללילה במקרר.

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ- 40 דקות והמנה מוכנה.

בתיאבון!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר