כנפי עוף ברוטב ברבקיו אסיאתי

 

מרכיבים לארבעה סועדים
40 כנפי עוף חצויות ונקיות מנוצות

לרוטב הברבקיו
100 מ"ל רוטב סויה
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
חצי כוס כוסברה טרייה
300 מ"ל קטשופ
1 כף ג'ינג'ר טרי, קצוץ
רבע כוס סוכר חום
רבע כוס דבש

אופן הכנה
לרוטב- מערבבים כל רכיבי הרוטב במג'ימיקס, מעבירים לקערה ומשרים את הכנפיים ברוטב ללילה במקרר.

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ- 40 דקות והמנה מוכנה.

בתיאבון!!






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה