כריך אבוקדו

חומרים:2 פרוסות לחם שיפון2 כפות קוביות אבוקדו טרי מתובל במיץ לימון2 כפיות איולי או מיונז משובחפלפל אדום קלוי ומקולף מושרה בחומץ בלסמי, שום ודבש1/2 עגבניה חתוכה לפרוסות1 כף קוביות בצל סגול מוזהב במחבת4 עלי בזיליקום טרימלח ופלפל שחור אופן ההכנה:מריחת האיולי או מיונז משני צידי הכריך.מניחים את האבוקדו – ממליחים ומפלפלים מעל מסדרים את הבצל המטוגן, העגבניות, הפלפלים הקלויים והבזיליקום.סוגרים את הכריך באלכסון ומגישים.

חומרים:
2 פרוסות לחם שיפון
2 כפות קוביות אבוקדו טרי מתובל במיץ לימון
2 כפיות איולי או מיונז משובח
פלפל אדום קלוי ומקולף מושרה בחומץ בלסמי, שום ודבש
1/2 עגבניה חתוכה לפרוסות
1 כף קוביות בצל סגול מוזהב במחבת
4 עלי בזיליקום טרי
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
מריחת האיולי או מיונז משני צידי הכריך.
מניחים את האבוקדו – ממליחים ומפלפלים
מעל מסדרים את הבצל המטוגן, העגבניות, הפלפלים הקלויים והבזיליקום.
סוגרים את הכריך באלכסון ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר