חומרים:
2 פרוסות לחם שיפון
2 כפות קוביות אבוקדו טרי מתובל במיץ לימון
2 כפיות איולי או מיונז משובח
פלפל אדום קלוי ומקולף מושרה בחומץ בלסמי, שום ודבש
1/2 עגבניה חתוכה לפרוסות
1 כף קוביות בצל סגול מוזהב במחבת
4 עלי בזיליקום טרי
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
מריחת האיולי או מיונז משני צידי הכריך.
מניחים את האבוקדו – ממליחים ומפלפלים
מעל מסדרים את הבצל המטוגן, העגבניות, הפלפלים הקלויים והבזיליקום.
סוגרים את הכריך באלכסון ומגישים.