כריך גבינת משק של מחלבת יעקבס וממרח שוקולד בחלה

מצרכים:גבינת משק של מחלבת יעקבס חלה טרייהממרח שוקולדאופן ההכנה:פורסים חלה לפרוסות נדיבות.מורחים גבינה בנדיבות על צד אחד של הכריך.על הפרוסה השנייה מורחים שכבת שוקולד (לא להגזים) – שכבה יפה אך הדגש הוא על מליחות הגבינה בשילוב מתקתקות שוקולדית (זהו לא כריך שוקולד). סוגרים ונהנים.

מצרכים:
גבינת משק של מחלבת יעקבס
חלה טרייה
ממרח שוקולד

אופן ההכנה:
פורסים חלה לפרוסות נדיבות.
מורחים גבינה בנדיבות על צד אחד של הכריך.
על הפרוסה השנייה מורחים שכבת שוקולד (לא להגזים) – שכבה יפה אך הדגש הוא על מליחות הגבינה בשילוב מתקתקות שוקולדית (זהו לא כריך שוקולד).
סוגרים ונהנים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר