כריך טחינה בוטנים עם ריבת פטל

 

חומרים:
2 פרוסות לחם דגנים
טחינה גולמית
50 גר' בוטנים קלויים
1 כף דבש תמרים
מלח
מים
ריבת פטל

אופן ההכנה:
בקערה מניחים את הטחינה, בוטנים, מלח, מים ודבש תמרים.
בעזרת טוחן יד טוחנים את המרכיבים עד קבלת מרקם חלק של טחינה – לא דלילה אלא יציבה.

הצעת הגשה:
על פרוסת לחם אחת מניחים כף מלאה של הטחינה, ומורחים שווה על הפרוסה,
על הפרוסה השנייה מניחים כף מלאה של ריבת הפטל, ומורחים שווה על הפרוסה.
מחברים ביניהן וחוצים לשניים.
עוטפים בנייר שעווה כל כריכון.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה