fbpx

כריך לבנה עזים עם עגבניות שרי מתוקות בשמן זית עירית ומלפפון

מצרכים: לבנה עזים של משק יעקבסמלפפון טרי פרוס דק1 כף עירית טרייה קצוצה1 נספק של עגבניות שרי טריות חצויות 2 כפות סוכר חום, חצי חבילה מלח גסשמן זית, ענף רוזמריןלחם מלאלהכנת עגבניות שרי מתוקות: לחמם תנור ל- 170 מעלות להניח על תבנית תנור נייר אפייה, ומעליו לפזר שכבת מלח גס.להניח את העגבניות על המלח עם ה"פנים" כלפי מעלה, להניח ענף רוזמרין ולפזר סוכר חום. לאפות בתנור כחצי שעה 40 דקות.להוציא ולקרר להניח בצנצנת או קופסה ולכסות בשמן זית (נשמר במקרר להרבה זמן).זוהי הכנה חד פעמית. אפשר להשתמש בעגבניות למגוון דברים.ילדים אוהבים זאת מאוד כי העגבניות מתוקות ולא יבשות. להרכבת הכריך: 2 פרוסות לחם מלא.למרוח גבינת לבנה יעקובס.על הגבינה להניח כמה עגבניות שרי מתוקות (לפני שאר המרכיבים. בצורה זו העגבנייה תידבק לגבינה).לפזר מעל עירית קצוצה ופרוסות מלפפון טרי.למרוח עוד קצת גבינת לאבנה על הפרוסה השנייה (כך זה עוזר "להדביק" את הכריך).
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
לבנה עזים של משק יעקבס
מלפפון טרי פרוס דק
1 כף עירית טרייה קצוצה
1 נספק של עגבניות שרי טריות חצויות
2 כפות סוכר חום, חצי חבילה מלח גס
שמן זית, ענף רוזמרין
לחם מלא

להכנת עגבניות שרי מתוקות:
לחמם תנור ל- 170 מעלות להניח על תבנית תנור נייר אפייה, ומעליו לפזר שכבת מלח גס.
להניח את העגבניות על המלח עם ה"פנים" כלפי מעלה, להניח ענף רוזמרין ולפזר סוכר חום.
לאפות בתנור כחצי שעה 40 דקות.
להוציא ולקרר להניח בצנצנת או קופסה ולכסות בשמן זית (נשמר במקרר להרבה זמן).
זוהי הכנה חד פעמית. אפשר להשתמש בעגבניות למגוון דברים.
ילדים אוהבים זאת מאוד כי העגבניות מתוקות ולא יבשות.

להרכבת הכריך:
 2 פרוסות לחם מלא.
למרוח גבינת לבנה יעקובס.
על הגבינה להניח כמה עגבניות שרי מתוקות (לפני שאר המרכיבים. בצורה זו העגבנייה תידבק לגבינה).
לפזר מעל עירית קצוצה ופרוסות מלפפון טרי.
למרוח עוד קצת גבינת לאבנה על הפרוסה השנייה (כך זה עוזר "להדביק" את הכריך).

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר