fbpx

כריך פרנה מרגז

רכיבים: 1 לחם פרנה1 כף מטבוחה ביתית עשויה מעגבניות תמר1 כפית ממרח לימונים כבושים1 כפית אריסה מרוקאית (ממרח פלפלים מתוקים מרוקאי)3 פרוסות עגבניה3 פרוסות מלפפון3 יחידות נקניקיות מרגז פיקנטיות (ניתן להשיג בקצביות וברשתות השיווק)2 כפות סלט עגבניות חריף (עגבניות, פלפל חריף, בצל ופטרוזיליה)1 כף ממרח חצילים קלוייםאופן ההכנה:מחממים את לחם הפרנה שיקבל קריספיות. מורחים את הממרחים.צולים את הנקניקיות לפי הטעם.מניחים את הנקניקיות על הממרחים ומעל מניחים את הירקות.סוגרים את הכריך וחוצים אותו לשניים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

רכיבים:
1 לחם פרנה
1 כף מטבוחה ביתית עשויה מעגבניות תמר
1 כפית ממרח לימונים כבושים
1 כפית אריסה מרוקאית (ממרח פלפלים מתוקים מרוקאי)
3 פרוסות עגבניה
3 פרוסות מלפפון
3 יחידות נקניקיות מרגז פיקנטיות (ניתן להשיג בקצביות וברשתות השיווק)
2 כפות סלט עגבניות חריף (עגבניות, פלפל חריף, בצל ופטרוזיליה)
1 כף ממרח חצילים קלויים

אופן ההכנה:
מחממים את לחם הפרנה שיקבל קריספיות.
מורחים את הממרחים.
צולים את הנקניקיות לפי הטעם.
מניחים את הנקניקיות על הממרחים ומעל מניחים את הירקות.
סוגרים את הכריך וחוצים אותו לשניים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר