כריך קממברט פסטו בזיליקום ומלפפון טרי

מצרכים:גבינת קממברט של מחלבת יעקבס, לא מאוד בשלהמלפפון טריפסטו בזיליקום איכותי (אפשר לקנות במעדנייה או להכין לבד)לחם גרעינים מלא או פוקצ‘ה רכה אופן הרכבת הכריך: חוצים את הלחם (פלוט).מורחים שכבת פסטו יפה אך לא מוגזמת.מניחים מעל פרוסות קממבר בעובי ½ ס"מ, ומעל פרוסות מלפפון דקות.מורחים עוד פסטו בפרוסה השנייה.למי שאוהבים טעמים קצת יותר נועזים – מחליפים את המלפפון בפרוסות תפוח עץ ירוק חמצמץ.סוגרים את הכריך ועוטפים.

מצרכים:
גבינת קממברט של מחלבת יעקבס, לא מאוד בשלה
מלפפון טרי
פסטו בזיליקום איכותי (אפשר לקנות במעדנייה או להכין לבד)
לחם גרעינים מלא או פוקצ‘ה רכה

אופן הרכבת הכריך:
חוצים את הלחם (פלוט).
מורחים שכבת פסטו יפה אך לא מוגזמת.
מניחים מעל פרוסות קממבר בעובי ½ ס"מ, ומעל פרוסות מלפפון דקות.
מורחים עוד פסטו בפרוסה השנייה.
למי שאוהבים טעמים קצת יותר נועזים – מחליפים את המלפפון בפרוסות תפוח עץ ירוק חמצמץ.
סוגרים את הכריך ועוטפים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר