fbpx

כריך קממברט פסטו בזיליקום ומלפפון טרי

מצרכים:גבינת קממברט של מחלבת יעקבס, לא מאוד בשלהמלפפון טריפסטו בזיליקום איכותי (אפשר לקנות במעדנייה או להכין לבד)לחם גרעינים מלא או פוקצ‘ה רכה אופן הרכבת הכריך: חוצים את הלחם (פלוט).מורחים שכבת פסטו יפה אך לא מוגזמת.מניחים מעל פרוסות קממבר בעובי ½ ס"מ, ומעל פרוסות מלפפון דקות.מורחים עוד פסטו בפרוסה השנייה.למי שאוהבים טעמים קצת יותר נועזים – מחליפים את המלפפון בפרוסות תפוח עץ ירוק חמצמץ.סוגרים את הכריך ועוטפים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
גבינת קממברט של מחלבת יעקבס, לא מאוד בשלה
מלפפון טרי
פסטו בזיליקום איכותי (אפשר לקנות במעדנייה או להכין לבד)
לחם גרעינים מלא או פוקצ‘ה רכה

אופן הרכבת הכריך:
חוצים את הלחם (פלוט).
מורחים שכבת פסטו יפה אך לא מוגזמת.
מניחים מעל פרוסות קממבר בעובי ½ ס"מ, ומעל פרוסות מלפפון דקות.
מורחים עוד פסטו בפרוסה השנייה.
למי שאוהבים טעמים קצת יותר נועזים – מחליפים את המלפפון בפרוסות תפוח עץ ירוק חמצמץ.
סוגרים את הכריך ועוטפים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר