מצרכים:
גבינת קממברט של מחלבת יעקבס, לא מאוד בשלה
מלפפון טרי
פסטו בזיליקום איכותי (אפשר לקנות במעדנייה או להכין לבד)
לחם גרעינים מלא או פוקצ‘ה רכה
אופן הרכבת הכריך:
חוצים את הלחם (פלוט).
מורחים שכבת פסטו יפה אך לא מוגזמת.
מניחים מעל פרוסות קממבר בעובי ½ ס"מ, ומעל פרוסות מלפפון דקות.
מורחים עוד פסטו בפרוסה השנייה.
למי שאוהבים טעמים קצת יותר נועזים – מחליפים את המלפפון בפרוסות תפוח עץ ירוק חמצמץ.
סוגרים את הכריך ועוטפים.