כריך לחם שיפון מלא של אדמה עם טחינה ודבש
2 פרוסות לחם שיפון מלא
1 כף טחינה גולמית משומשום מלא של אדמה
1 כפית דבש של אדמה מפרחי הדר או פרחי אקליפטוס (מומלץ),
ערבוב שני החומרים יחד יוצר כריך עם מילוי בטעם חלבה – מתוק ויחד עם זאת עשיר בסיבים תזונתיים, חומצות שומן חיוניות הבריאות לגופנו, סידן, וחומרים נוגדי חמצון.
כריך אבוקדו ופלפלים קלויים
2 פרוסות לחם דגנים מלא של אדמה
1/4 אבוקדו מרוסק בעזרת מזלג בתוספת לימון
רצועות של פלפלים קלוים במגוון צבעים
כריך עשיר בחומצות שומן חד בלתי רוויות, התורם לבריאות הלב.
כריך חביתה גבינה ופלפלים
2 פרוסות מלחם בריאות של אדמה
חביתה מביצה1 אחת בתוספת 20 מ"ל חלב
פרוסות גבינה בולגרית של אדמה
פרחי גמבה אדומה
כריך עשיר בחלבון וסידן, וכן בויטמין C
פרנץ' טוסט
2 פרוסות לחם של אדמה
ביצה אורגנית
2 כפות חלב
יש לטרוף ביצה עם החלב, לטבול את הלחם, ולטגן עם מעט שמן קנולה של אדמה.
מוסיפים גבינה צהובה או צפתית.
לארוז בנייר אלומיניום.
את הכריכים ניתן לפרוס למשולשים.
ירקות ניתן לשים בקופסת פלסטיק קטנה ליד – מומלץ שהירקות יהיו חתוכים בצורות שונות, כך שהקופסה תראה צבעונית ומעניינתץ
לדוגמא: מקלות גזר, פרחי פלפל ירוק צהוב ואדום, עגבניות שרי.