כריכים מושקעים לבית ולבית הספר

כריך עם 3 סוגי פסטרמה מנתח שלם חומרים:לחם מלאחרדל גרגיריםמיונזממרח פלפלים קנוי3 סוגי פסטרמות מנתח שלם זוגלובק לפי בחירה (צלויה על לבנים, פפריקה, תבור)עלעלי רוקט1 עלה חסה1 צנונית, חתוכה לפרוסותאופן ההכנה:פורסים שתי פרוסות עבות של לחם מלא, ומורחים חרדל על אחת ומיונז על השנייה.מניחים על פרוסת לחם אחת פרוסה אחת מכל סוג פסטרמה זוגלובק לפי בחירה.על הפרוסה השנייה מניחים עלה חסה, עלעלי רוקט, פרוסות צנונית, ומורחים מעל הירקות שפע של ממרח פלפלים.סוגרים בזהירות.כריך מושקע עם פסטרמה ברביקיו מנתח שלם חומרים:שלוש פרוסות לחםחרדלמיונז2 ביציםחצי בצל, חתוך לפרוסותחסהעגבניות שריעירית קצוצהפסטרמה ברביקיו מנתח שלם של זוגלובקאופן ההכנה:מטפטפים שמן זית על שלוש פרוסות לחם, מורחים על שלושת הפרוסות חרדל ומיונז.מטגנים חביתה במעט שמן זית, חוצים לשניים ושמים חצי חביתה על שתיים מהפרוסות.מטגנים בצל, מוסיפים מעל החביתה.מוסיפים חסה, עגבניות שרי חתוכות ועירית, ומעל מניחים פרוסות של פסטרמה ברביקיו מנתח שלם של זוגלובק.סוגרים את הפרוסות אחת על גבי השניה.כריך לחם מלא פסטרמה על גחלים, עגבניות וזיתים250 קלוריות לכריךחומרים:2 פרוסות לחם מקמח מלא (רצוי לחם זיתים או לחם עגבניות)כף ממרח זיתים או ממרח עגבניות מיובשותכף זיתים פרוסים או 2 פרוסות עגבניה2 פרוסות פסטרמה על גחלים זוגלובק כף מיונז דל קלוריותאופן ההכנה:מחליטים על שילוב של הלחם, הזיתים והעגבניות. אם בוחרים לחם זיתים רצוי למרוח בממרח עגבניות ולהוסיף זיתים. אם בוחרים לחם עגבניות רצוי למרוח בממרח זיתים ולהוסיף פרוסות עגבניה. מכינים את הכריך לפי השילוב הנבחר. סוגרים את הפרוסות. מורחים את המיונז על שתי הפרוסות מבחוץ. מכניסים לטוסטר עד שהפרוסות משחימות. מגישים חם.פיתה של פסטרמה וכל טוב440 קלוריות לכריךחומרים:1 פיתה (רצוי מקמח מלא)4 כפות חומוס דל שומן2 כפות ממרח חצילים על האש (או חציל קלוי על האש ללא תוספות)4 פרוסות פסטרמה זוגלובק "תבור"4 פרוסות עגבניהמלפפון חמוץ פרוס לאורכואופן ההכנה:חותכים מהפיתה חלק קטן בחלק הרוחבי, כך שיהיה אפשר למלא אותה. מורחים אותה בחומוס ומעליו בחצילים. מסדרים את פרוסות הפסטרמה בתוכה. מוסיפים פרוסות עגבניה ומלפפון חמוץ. מכניסים לטוסטר עד שהפיתה משחימה מעט. מגישים חם.ליאורה חוברה היא דיאטנית קלינית M.Sc. ויועצת תזונה לתשלובת זוגלובק

כריך עם 3 סוגי פסטרמה מנתח שלם 
חומרים:
לחם מלא
חרדל גרגירים
מיונז
ממרח פלפלים קנוי
3 סוגי פסטרמות מנתח שלם זוגלובק לפי בחירה (צלויה על לבנים, פפריקה, תבור)
עלעלי רוקט
1 עלה חסה
1 צנונית, חתוכה לפרוסות
אופן ההכנה:
פורסים שתי פרוסות עבות של לחם מלא, ומורחים חרדל על אחת ומיונז על השנייה.
מניחים על פרוסת לחם אחת פרוסה אחת מכל סוג פסטרמה זוגלובק לפי בחירה.
על הפרוסה השנייה מניחים עלה חסה, עלעלי רוקט, פרוסות צנונית, ומורחים מעל הירקות שפע של ממרח פלפלים.
סוגרים בזהירות.

כריך מושקע עם פסטרמה ברביקיו מנתח שלם 
חומרים:
שלוש פרוסות לחם
חרדל
מיונז
2 ביצים
חצי בצל, חתוך לפרוסות
חסה
עגבניות שרי
עירית קצוצה
פסטרמה ברביקיו מנתח שלם של זוגלובק
אופן ההכנה:
מטפטפים שמן זית על שלוש פרוסות לחם, מורחים על שלושת הפרוסות חרדל ומיונז.
מטגנים חביתה במעט שמן זית, חוצים לשניים ושמים חצי חביתה על שתיים מהפרוסות.
מטגנים בצל, מוסיפים מעל החביתה.
מוסיפים חסה, עגבניות שרי חתוכות ועירית, ומעל מניחים פרוסות של פסטרמה ברביקיו מנתח שלם של זוגלובק.
סוגרים את הפרוסות אחת על גבי השניה.

כריך לחם מלא פסטרמה על גחלים, עגבניות וזיתים
250 קלוריות לכריך
חומרים:
2 פרוסות לחם מקמח מלא (רצוי לחם זיתים או לחם עגבניות)
כף ממרח זיתים או ממרח עגבניות מיובשות
כף זיתים פרוסים או 2 פרוסות עגבניה
2 פרוסות פסטרמה על גחלים זוגלובק
כף מיונז דל קלוריות
אופן ההכנה:
מחליטים על שילוב של הלחם, הזיתים והעגבניות.
אם בוחרים לחם זיתים רצוי למרוח בממרח עגבניות ולהוסיף זיתים. אם בוחרים לחם עגבניות רצוי למרוח בממרח זיתים ולהוסיף פרוסות עגבניה.
מכינים את הכריך לפי השילוב הנבחר.
סוגרים את הפרוסות.
מורחים את המיונז על שתי הפרוסות מבחוץ.
מכניסים לטוסטר עד שהפרוסות משחימות. מגישים חם.

פיתה של פסטרמה וכל טוב
440 קלוריות לכריך
חומרים:
1 פיתה (רצוי מקמח מלא)
4 כפות חומוס דל שומן
2 כפות ממרח חצילים על האש (או חציל קלוי על האש ללא תוספות)
4 פרוסות פסטרמה זוגלובק "תבור"
4 פרוסות עגבניה
מלפפון חמוץ פרוס לאורכו
אופן ההכנה:
חותכים מהפיתה חלק קטן בחלק הרוחבי, כך שיהיה אפשר למלא אותה.
מורחים אותה בחומוס ומעליו בחצילים.
מסדרים את פרוסות הפסטרמה בתוכה.
מוסיפים פרוסות עגבניה ומלפפון חמוץ.
מכניסים לטוסטר עד שהפיתה משחימה מעט.
מגישים חם.

ליאורה חוברה היא דיאטנית קלינית M.Sc. ויועצת תזונה לתשלובת זוגלובק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר