כרמא בעין כרם חוגגת שלוש שנים

על המטבח מנצח השף והבעלים ארז שבו, ומדובר במטבח ים-תיכוני מתובל בהשפעות איטלקיות וירושלמיות מקומיות

מסעדת כרמא, הממוקמת בליבה של שכונת עין כרם הציורית בפאתי ירושלים, חוגגת שלוש שנים בתפריט מנות ספיישל קייציות ורעננות המבוססות על חומרי גלם מקומיים, ומוגשות באווירה הפסטורלית של ירושלים.

"כרמא" ממוקמת במבנה אבן אותנטי בן שתי קומות המעוטר במוטיבים מקומיים, אבן ירושלמית וקשתות ומציעה מרפסת גדולה ומקורה בקומה הראשונה ובקומה השנייה על מרפסת המשקיפה על נופי הכפר הציוריים. בקומת הכניסה של המסעדה ניצב טאבון המפיק את הפוקאצ'ות שהפכו לאחת ממנות הדגל של המסעדה.

על המטבח מנצח השף והבעלים ארז שבו, ומדובר במטבח ים-תיכוני מתובל בהשפעות איטלקיות וירושלמיות מקומיות.

בין מנות יום ההולדת:  סביצ'ה סלמון על מצע אבוקדו לצד חמוציות, עגבניות ובצלי שאלוט (49 שקלים); סלט עיזים רענן על מצע עלי בייבי ברוטב וינגרט הדרים (44 שקלים); שיפודי פילה, מנה ראשונה הכוללת 100 גרם פילה על מצע עלים ובצל סגול בזיגוג בלסמי תאנים (49 שקלים); פורטר האוס, נתח במשקל 1.2 ק"ג הכולל סינטה ופילה על העצם. מוגש עם 3 תוספות מומלץ לזוג (245 שקלים);  טיבון סטייק, נתח של 800 גרם מבשר סינטה ופילה (145 שקלים); ניו יורק סטייק, נתח פרימיום של סינטה על העצם (125 שקלים).

כרמא
עין כרם 74 ירושלים
טל. 02-6436643
א-ה 10:00 – 00:00, שישישבת 10:00- 01:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר