כרע עוף מעוצבת

 

מצרכים לשתי מנות
2 יחידות כרעיים עוף צעיר מפורקות מעצם הירך
רשת לרישות בשר לפני בישול
תימין קצוץ, מלח גס, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
יש לחשוף את עצם השוק מבלי לנתקה בבסיסה

לאחר מכן מרשתים תוך כדי עיצוב את כרע העוף כאשר העצם החשופה מחוץ לרשת

מתבלים את הכרע עם הרבה תימין קצוץ מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס

אופים בתנור מחומם מראש ל-220 מעלות למשך כ-10 דקות ולאחר מכן מנמיכים את הטמפרטורה ל-180 מעלות לעוד כ-25-30 דקות
מסירים את הרשת ומגישים

מומלץ להגיש ברוטב דבש או רוטב יין מוסקט.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה