לאכול במסעדות בחג השבועות תשע"א

שבועות הוא חג משפחתי, אבל כמו תמיד יש אלה שמעדיפים לאכול מחוץ לבית, ומסעדות רבות נערכות לכך. הנה הצעות אחדות לחג

סעודת שבועות במלון דניאל הרצליה פיתוח
בערב שבועות מזמין אתכם מלון "דניאל" בהרצליה פיתוח מרשת מלונות טמרס, לחגוג עם ארוחת שבועות עשירה במסעדת "עלמה" החלבית שבמלון.
בתפריט החג: מבחר מאפים, גבינות אירופאיות וישראליות, מגוון סלטים, דגים, תוספות וקינוחים. 7 ביוני 2011
מחיר הסעודה לאורחי המלון ולאורחים מבחוץ: 220 ₪
להזמנות: מלון דניאל , רמת ים 60 , הרצליה פיתוח בטלפון : 5411*

חגיגת שבועות בתאיו שף-דגים
מסעדת 'תאיו שף-דגים' משיקה מנות חדשות ומיוחדות לחג השבועות המבוססות על טהרת הגבינות, אשר יוגשו במהלך תקופת החג בין התאריכים 7.6.11-9.6.11
בתפריט החג:
בושה פילה לברק על מצע בטטה ורוטב גבינת רוקפור – 89 ₪
דניס מטוגן בליווי קוביות גבינת חלומי ברוטב קונפי פלפלים קלויים עגבניות ובזיליקום – 99 ₪
פילה מושט בגריל על מצע ראגו ירקות קלויים ברוטב גבינת עזים , שמנת ויין לבן – 79 ₪
שרימפס ארבע גבינות רוקפור, קשקבל, עזים ופטה – 79 ₪
"תאיו שף דגים", בחוף הדרומי של בת ים, ממוקמת על המים בחוף, ומגישה מנות של דגה טרייה ופירות ים טריים.
תאיו שף-דגים, על הגלים, החוף הדרומי בת ים, טל. 03-6565650

תפריט שבועות במסעדת "כרמים" במושב סגולה
לקראת שבועות מציג השף סהר רפאל ממסעדת "כרמים" שבמושב סגולה, תפריט מיוחד ברוח החג, המשלב גבינות איכות. 9-5 ביוני 2011.
השף יכין בהשראת החג מנות חדשות עם דגים טריים, פירות ים, גבינות איכות, ירקות טריים, והרבה רטבים ותוספות באווירת החג.
ראשונות לפתיחה
סביצ'ה אינטיאס על קרפצ'ו סלק וקרם גבינת עיזים 38 ₪
ספרינג רול דפי אורז במילוי ירקות קלויים וגבינת פטה לצד רוטב אסיאתי 36 ₪
קלמרי פריך עם גבינת תום מגורדת דק דק בליווי איולי צ'ילי 42 ₪
קוקטייל שרימפס על חציל בלאדי וגבינת לבנה עם סומק 44 ₪
ספיישלים לעיקרית
פילה סלמון בקרסט תבלינים מוקרם במוצרלה ופרמזן ברוטב רוזה ואפונת גינה 86 ₪
מאפה גבינות פטריות וירקות בלוויית קרם פרש וביצה עלומה 67 ₪
קנלוני ריקוטה וחצילים ברוטב עגבניות עשיר ומוצרלה 64 ₪
פילה פורל על עלי גפן במילוי גבינות ברוטב שמנת תימין ופלפל טורקי 92 ₪
"כרמים" במושב סגולה – 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (4), טל. 08-8505859


חוגגים שבועות: פסטיבל דגים וגבינות ב-ADAMA זיכרון יעקב
בחג השבועות, 10-5 ביוני 2011, מזמינה מסעדת ADAMA בזיכרון יעקב לפסטיבל דגים וגבינות. בתפריט הספיישלים החדש לחג מנות של פילה לברק מעושן, סביצ'ה דגים, פילה קוד, דג בורי, ופלטת גבינות עם קישוטי ענבים.
מחיר כל מנות הדגים – 88 ₪,  פלטת גבינות זוגית – 79 ₪.
ADAMA בקתה קולינרית, מעלה הראשונים 8, גבעת זמרין, זיכרון יעקב, טל. 054-4315094, 04-6293183

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר