"לאכול כשר" – פסטיבל הגורמה הכשר השלישי יתקיים באוגוסט בנתניה

מסעדות כשרות מרחבי הארץ – עד 25 ₪ למנה. במת אמנים עם הופעות פתוחות לקהל ללא תשלום. מתחם ג'ימבורי ופעילויות לילדים. כניסה חופשית

פסטיבל האוכל הכשר הגדול בישראל חוזר גם הקיץ – טיילת חוף ארגמן בנתניה. 17-19 באוגוסט 2010. זאת לאחר שזכה להצלחה בפעמיים הקודמות בהן התקיים, בהחלט כחלק ממגמה בה עוד ועוד מסעדות המציעות אוכל כשר נפתחות ברחבי הארץ, ושפים מובילים מצטרפים למגמת התפריטים הכשרים במסעדותיהם.

השנה יתקיים פסטיבל הגורמה הכשר בנתניה על הים, בטיילת חוף ארגמן בתאריכים 17-19 באוגוסט 2010, בין השעות 18:00-23:00.
בפסטיבל , אליו צפויים להגיע עשרות אלפי מבקרים, מציעות עשרות מסעדות כשרות את תפריטיהן לקהל במחירים של עד 25 ₪ למנה, וכן מנות משפחתיות המוגדרות כמשתלמות במיוחד. הכניסה למקום חופשית.

המסעדות ודוכני האוכל יציעו שפע ססגוני של טעמים וריחות ממטבחים שונים – אסיאתי, איטלקי, ים תיכוני, מזרחי, שמני זית, גבינות ותבלינים, שוקולד, קרפים ועוגות, מיצים ומשקאות, כלי מטבח וציוד עזר.
כולם יציגו את המגמות וההתפתחויות הרבות שחלו בתחום האוכל הכשר בארץ בשנים האחרונות.

בין המסעדות המשתתפות: מסעדת גזוזטרה החדשה של השף איתן מזרחי, אנג'ליקה, גבריאל, לגוטה, מרקש, אל גאוצ'ו, מסעדת פסטורלי, טרנטינו, גברת סושי, צ'ילי, אנג'ל, שיפודי התקווה.

בפסטיבל, שיפתח בשש בערב וימשך אל תוך הלילה, תפעל בכל יום בשעה 20:00 במת אמנים עם הופעות פתוחות לקהל. כמו כן, שדרת נגני מוזיקה חיה תנעים את האווירה, מתחם ג'ימבורי יוקדש לילדים הקטנים, ויהיו עוד אטרקציות לכל המשפחה. לצד דוכני האוכל יתקיים גם יריד אמנים ססגוני.

"לאכול כשר", פסטיבל הגורמה הכשר של ישראל. יזמים: דב פליישמן ושאול יהלום, מתקיים בשיתוף עיריית נתניה ובהפקת אלטר דניאל – יוזמות תרבות בימוי והפקה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר