לביבות תפו"א, סלמון מעושן ובזיליקום

חומרים:6 תפוחי אדמה בגודל בינוני50 גרם סלמון מעושן8 עלי בזיליקום2 כפות פירורי לחםמלחשמן לטיגון2 ביציםאופן ההכנה:מקלפים את התפו"א וחותכים אותם לקוביות גדולות. מבשלים במים עד ריכוך מלא ומסננים. מועכים.קוצצים במיני קוצץ של Cuisinart את הסלמון, פירורי לחם, בזיליקום ומלח.מוסיפים את כל המרכיבים לתפוחי האדמה ומערבבים היטב. יוצרים לביבות מהבלילה שנוצרה, ומטגנים בשמן לא עמוק.

חומרים:
6 תפוחי אדמה בגודל בינוני
50 גרם סלמון מעושן
8 עלי בזיליקום
2 כפות פירורי לחם
מלח
שמן לטיגון
2 ביצים

אופן ההכנה:
מקלפים את התפו"א וחותכים אותם לקוביות גדולות.
מבשלים במים עד ריכוך מלא ומסננים.
מועכים.
קוצצים במיני קוצץ של Cuisinart את הסלמון, פירורי לחם, בזיליקום ומלח.
מוסיפים את כל המרכיבים לתפוחי האדמה ומערבבים היטב.
יוצרים לביבות מהבלילה שנוצרה, ומטגנים בשמן לא עמוק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר