לביבות תפוחי אדמה (לטקעס) מהמטבח הפולני

חומרים:6 תפוחי אדמה בינוניים קלופים, מגוררים גס וסחוטים מנוזלים1 בצל בינונית, מגוררת גס וסחוט מנוזלים1 ביצה2 כפות קמח מלח ופלפל שחורשמן קנולה לטיגוןלהגשה:1 מיכל (200 מ"ל) שמנת חמוצהאופן ההכנה: בקערה מערבבים תפוחי אדמה, בצל, ביצה פירורי לחם, מלח ופלפל.במחבת גדולה מחממים שמן לגובה 1/2 ס"מ.בעזרת הידיים יוצרים לביבות שטוחות ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.מוציאים ומניחים על נייר סופג.מגישים עם תלולית שמנת חמוצה.לגרסה מתוקה:מוותרים על הבצל, המלח והפלפל ומוסיפים כף סוכר.מגישים עם שמנת חמוצה ורסק תפוחי עץ.www.maimons.co.il

חומרים:
6 תפוחי אדמה בינוניים קלופים, מגוררים גס וסחוטים מנוזלים
1 בצל בינונית, מגוררת גס וסחוט מנוזלים
1 ביצה
2 כפות קמח
מלח ופלפל שחור
שמן קנולה לטיגון

להגשה:
1 מיכל (200 מ"ל) שמנת חמוצה

אופן ההכנה:
בקערה מערבבים תפוחי אדמה, בצל, ביצה פירורי לחם, מלח ופלפל.
במחבת גדולה מחממים שמן לגובה 1/2 ס"מ.
בעזרת הידיים יוצרים לביבות שטוחות ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
מוציאים ומניחים על נייר סופג.
מגישים עם תלולית שמנת חמוצה.

לגרסה מתוקה:
מוותרים על הבצל, המלח והפלפל ומוסיפים כף סוכר.
מגישים עם שמנת חמוצה ורסק תפוחי עץ.

www.maimons.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר