חומרים:
2 תפו"א גדולים קלופים ומגורדים בפומפייה בינונית
1/2 בצל לבן יבש קצוץ
1 כוס עלי תרד צעירים חלוטים במים וסחוטים
50 גרם גבינת גאודה מגורדת
מלח ופלפל שחור לטעם
1 כף קמח גדושה
1 ביצה טרופה
שמן לטיגון (כ- 1/2 ס"מ במחבת) + 50 גרם חמאה לטיגון
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים יחד וליצור עיסה עד לקבלת תערובת הומוגנית.
במחבת רחבה לחמם שמן יחד עם 50 גרם חמאה.
להניח לביבות במחבת לטיגון בעזרת שתי כפות.
לאחר כדקה להפוך לדקת טיגון נוספת.