לביבות תפוחי אדמה, תרד וגבינת גאודה

חומרים:2 תפו"א גדולים קלופים ומגורדים בפומפייה בינונית1/2 בצל לבן יבש קצוץ1 כוס עלי תרד צעירים חלוטים במים וסחוטים50 גרם גבינת גאודה מגורדתמלח ופלפל שחור לטעם1 כף קמח גדושה 1 ביצה טרופהשמן לטיגון (כ- 1/2 ס"מ במחבת) + 50 גרם חמאה לטיגוןאופן ההכנה:לערבב את כל החומרים יחד וליצור עיסה עד לקבלת תערובת הומוגנית.במחבת רחבה לחמם שמן יחד עם 50 גרם חמאה.להניח לביבות במחבת לטיגון בעזרת שתי כפות.לאחר כדקה להפוך לדקת טיגון נוספת.

חומרים:
2 תפו"א גדולים קלופים ומגורדים בפומפייה בינונית
1/2 בצל לבן יבש קצוץ
1 כוס עלי תרד צעירים חלוטים במים וסחוטים
50 גרם גבינת גאודה מגורדת
מלח ופלפל שחור לטעם
1 כף קמח גדושה
1 ביצה טרופה
שמן לטיגון (כ- 1/2 ס"מ במחבת) + 50 גרם חמאה לטיגון

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים יחד וליצור עיסה עד לקבלת תערובת הומוגנית.
במחבת רחבה לחמם שמן יחד עם 50 גרם חמאה.
להניח לביבות במחבת לטיגון בעזרת שתי כפות.
לאחר כדקה להפוך לדקת טיגון נוספת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר