לביבות תפוח אדמה וחזה עוף

 

מצרכים:
1/2 ק"ג תפו"א מבושלים בקליפתם
1/2 קילו בצל בינוני קצוץ
1/2 קילו חזה עוף טרי
2 שיני שום כתושות
1/2 כוס עשבי תיבול פטרוזיליה
2 ביצים
2 כפות קמח
מלח, פלפל
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
קוצצים את עשבי התיבול.
מועכים את תפו"א בממחה ידני (כמו פירה).
מטגנים קלות את חזה העוף עד לפריכות, ואז קוצצים אותו לחתיכות קטנות.
מערבבים את כל המרכיבים למעט השמן ונותנים לבלילה להתייצב במשך כחצי שעה.
מטגנים בשמן, ומספיגים את עודפיו על גבי מגבות נייר.

מסעדת "ברטה", רח' משה אביב 1 אור יהודה, טל. 03-5361807






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה