חומרים:
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס בזיליקום קצוץ
1/2 כוס כוסברה קצוץ (לא חובה)
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
2 כפות זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים
2 תפוחי אדמה מגורדים על פומיה דקה
1/2 כוס פרורי לחם
מעט מלח
פלפל שחור
1/2 כפית כמון לפחות
1 כפית שמן אגוזי לוז
שמן קנולה / שמן מיקס מסדרת עץ הזית בריאות מהטבע לטיגון
אופן ההכנה:
לערבב היטב את כל החומרים (מי שאוהב מתקן בצקי יותר שיוסיף שתי כפות קמח) לטגן בשמן קנולה / שמן מיקס, להניח על נייר סופג.
מחית שעועית לבנה:
חומרים:
1 כוס שעועית לבנה מושרת ללילה מבושלת במי מלח עד לריכוך מושלם
1/2 כוס עירית קצוצה דק מאד
מעט מלח
פלפל לבן
אופן ההכנה:
למעוך את הכל במזלג, לקבל מרקם גס, להניח לביבת ירק על המחית, ולטפטף מלמעלה מעט שמן שומשום.
לרגל חנוכה, חג השמן והטיגון: מתכונים חגיגיים של שף מייסטר רפי אהרונוביץ באדיבות "שמן תעשיות", יצרנית שמני המאכל מסדרת "עץ הזית" המעושרת בויטמין E ו"עץ הזית בריאות מהטבע"