לברק בפטריות ושמנת

מצרכים:2 דגי לברק נקיים ומפולטיםחצי כוס שמן זיתכף חמאהסלסלת פטריותשני מיכלי שמנת חמוצהמלחאופן ההכנה: ממליחים את הפילטים ומטגנים אותם בשמן חם (לא רותח).משמנים תבנית אפייה עם החמאה, ומסדרים את הפילטים.פורסים את הפטריות ומניחים על הדגים.יוצקים מעל שמנת חמוצה.מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.אופים כ-15 דקות.לאחר האפייה ניתן לפזר עירית קצוצה, ולהגיש עם פלחי לימון.מוצע להגיש עם ירקות קלויים וסלט ירוק.

מצרכים:
2 דגי לברק נקיים ומפולטים
חצי כוס שמן זית
כף חמאה
סלסלת פטריות
שני מיכלי שמנת חמוצה
מלח

אופן ההכנה:
ממליחים את הפילטים ומטגנים אותם בשמן חם (לא רותח).
משמנים תבנית אפייה עם החמאה, ומסדרים את הפילטים.
פורסים את הפטריות ומניחים על הדגים.
יוצקים מעל שמנת חמוצה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
אופים כ-15 דקות.
לאחר האפייה ניתן לפזר עירית קצוצה, ולהגיש עם פלחי לימון.

מוצע להגיש עם ירקות קלויים וסלט ירוק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר