לוקוס מבושל בסגנון מרוקאי – נתחי דג ים טרי בקדירת פלפלים חריפים ושום

מצרכיםנתחי דג לוקוס במשקל של 180 גר' כל אחד2 פלפלים אדומים חריפים1 פלפל אדום מתוקשיני שום קלופיםצרור פטרוזיליהצרור כוסברהלתערובת התיבול4 כפות פפריקה מרוקאיתמלחחצי כוס שמן זיתאופן ההכנהחותכים את הפלפלים לרצועות בעובי 1 ס"מ, את הירק חותכים מעט עבה, מניחים את הירקות כמצע בסיר רחב, מערבבים את תערובת התיבול טובלים בה את הדגים ומניחים בסיר מוסיפים את יתר התערובת ועוד כ- 2 כוסות מים מבשלים כ-12 דקות על להבה גבוהה ומנמיכים את האש לבישול של עוד 20 דקות עד לקבלת מרקם סמיך.

מצרכים
נתחי דג לוקוס במשקל של 180 גר' כל אחד
2 פלפלים אדומים חריפים
1 פלפל אדום מתוק
שיני שום קלופים
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה

לתערובת התיבול
4 כפות פפריקה מרוקאית
מלח
חצי כוס שמן זית

אופן ההכנה
חותכים את הפלפלים לרצועות בעובי 1 ס"מ, את הירק חותכים מעט עבה, מניחים את הירקות כמצע בסיר רחב, מערבבים את תערובת התיבול טובלים בה את הדגים ומניחים בסיר מוסיפים את יתר התערובת ועוד כ- 2 כוסות מים מבשלים כ-12 דקות על להבה גבוהה ומנמיכים את האש לבישול של עוד 20 דקות עד לקבלת מרקם סמיך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר