לוקוס מבושל בסגנון מרוקאי – נתחי דג ים טרי בקדירת פלפלים חריפים ושום

 

מצרכים
נתחי דג לוקוס במשקל של 180 גר' כל אחד
2 פלפלים אדומים חריפים
1 פלפל אדום מתוק
שיני שום קלופים
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה

לתערובת התיבול
4 כפות פפריקה מרוקאית
מלח
חצי כוס שמן זית

אופן ההכנה
חותכים את הפלפלים לרצועות בעובי 1 ס"מ, את הירק חותכים מעט עבה, מניחים את הירקות כמצע בסיר רחב, מערבבים את תערובת התיבול טובלים בה את הדגים ומניחים בסיר מוסיפים את יתר התערובת ועוד כ- 2 כוסות מים מבשלים כ-12 דקות על להבה גבוהה ומנמיכים את האש לבישול של עוד 20 דקות עד לקבלת מרקם סמיך.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה