לזניה מטורטיות

מותג מאסטר שף מציע למארחים מתכון ללזניה עשויה מטורטיות שהינה קלה ומהירה להכנה והתוצאה היא מנה מפתיעה יפה וחגיגית וגם טעימה

מניחים ללזניה להתקרר מעט ולטורטיות לספוג את הנוזלים לפני שפותחים ומגישים. צילום נטע חן ליבנה
מניחים ללזניה להתקרר מעט ולטורטיות לספוג את הנוזלים לפני שפותחים ומגישים. צילום נטע חן ליבנה

מצרכים

5 טורטיות מקמח חיטה כמו של מאסטר שף
1 קופסה עגבניות איטלקיות חתוכות דק (400 גרם)
1 קופסה רסק עגבניות
1/2 צרור עלי בזיליקום חתוכים גס
1/2 כפית מלח
200 גרם גבינה צהובה מגורדת דק
400 גרם גבינת ריקוטה
100 גרם גבינת פטה או בולגרית רכה
1 ביצה

אופן ההכנה

בקערה גדולה מערבבים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, בזיליקום ומלח.

בקערה גדולה נוספת מערבבים ריקוטה, גבינת פטה, ביצה ו-150 גרם גבינה צהובה.

מניחים בתבנית עגולה בקוטב 20 ס"מ טורטייה אחת ומעליה מורחים 1/5 מתערובת הגבינות.

מניחים מעל 1/5 מרוטב העגבניות ומורחים בעדינות.

חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות, הגבינות ורוטב העגבניות ומסיימים ברוטב עגבניות.

מפזרים מעל את יתרת הגבינה הצהובה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30-40 דקות.

אם הלזניה מתחילה להשחים מעל אפשר לכסות ברדיד אלומיניום.

מניחים ללזניה להתקרר מעט ולטורטיות לספוג את הנוזלים לפני שפותחים ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה