לחטוף שוקולטה ביפו

שוקולטה זה הרבה דברים. משמעות השם: שוק-או-לטה, משחק מילים וצלילים שמכיל בתוכו Shock (הלם), שוקולד, שוקו, לאטה, קפה וקינוחים.

בפברואר 2008 נפתחה שוקולטה ביפו – מסעדה חלבית מעוצבת בסגנון שאנטי,
כשבנוסף לאווירת שוק הפשפשים בו היא שוכנת, מספקת שוקולטה שירות של קריאה בטארות לסועדים (בתיאום מראש).
שוקולטה  זה הרבה דברים. משמעות השם: שוק-או-לטה, משחק מילים וצלילים שמכיל בתוכו Shock (הלם), שוקולד, שוקו, לאטה, קפה וקינוחים.

מירה גבריאל, שעומדת מאחורי שוקולטה, לא מהססת לשבח את המסעדה אותה הקימה: "אנחנו מגישים אוכל מעולה, בדגש על שימוש בחומרי הגלם הטובים ביותר. חשובה לנו צורת ההגשה, שתהיה אסתטית וססגונית. כמובן שמים דגש על טריות המרכיבים. כאן באווירה של נופשים, אנשים מתפנקים גם על הקינוחים".

בנוסף מגישים במסעדה את מותג הקפה הברזילאי "ערביקה" המיובא על ידי "ארטקפה".

פעילויות נוספות בשוקולטה:
• קריאה בטארות. בתיאום מראש יכול כל סועד במסעדה לקבל שירות של קריאה בטארות. השירות התחיל כגימיק שיווקי ועם הזמן שמנו לב שהשירות מספק חוויה ייחודית ומרגשת לקבוצות וליחידים. בעתיד אנחנו שוקלים להכניס עוד כל מיני שירותים, כמו כירולוגיה, אסטרולוגיה ועוד.
• כשיש זמן פנוי, הצוות יוזם סדנאות בישול – סדנת לחם, סדנת סושי, סדנת פשטידות. את המטעמים שיוצרים בסדנאות האלה מחלקים כטעימות ללקוחות שמגיעים למסעדה.

שוקולטה
שוק הפשפשים, רחוב רבי יוחנן 3, מול "פועה", יפו
טל.  03-5185565
 א-ד: 8.30 עד 16.00, ה: 8.30 עד חצות, ו: 8.30 עד שעתיים לפני כניסת שבת.
שבת: סגור
www.rest.co.il/_Intros/shockolate/index.html

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר