רכיבים
1 לחם מחמצת – בחרו כיכר לחם לא גדולה ובעלת צורה נאה
200 גרם גבינת עיזים חתוכה לקוביות
150 גרם גבינת צ'דר מיושנת חתוכה לקוביות
100 גרם פרושוטו פרוס דק וקרוע לרצועות
6-5 כפות ממרח פסטו
2 בצלים ירוקים פרוסים דק
אופן ההכנה
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
חורצים את הלחם בצורת שתי וערב כמעט עד התחתית.
מורחים פסטו בכל החריצים.
מטמינים בהם קוביות גבינה ורצועות פרושוטו.
אופים כ- 12 דקות עד שהגבינות מבעבעות.
מפזרים בצל ירוק ומגישים מיד.
באותה שיטה מכינים לחם קפרזה
מורחים בחריצי הלחם ממרח עגבניות מיובשות .
שותלים כדורי בייבי-מוצרלה ועלי בזיליקום.
אופים בתנור עד שהגבינה נמסה.
מזלפים מעט שמן זית ומגישים מיד.
את מוצרי טיב טעם ניתן לרכוש גם באמצעות אתר המכירות אונליין