לחם ממולא פרושוטו ופסטו – לא כשר

ישרקו מקבוצת טיב טעם מציעה מתכון עשיר בטעמים וקל להכנה שנמשכת שתי דקות ועוד כמה דקות חימום בתנור. יש סיכוי שהלחם שמתפקע מרוב גודיז יגנוב את ההצגה על השולחן. מתאים לצד גביע יין לבן

רכיבים

1 לחם מחמצת – בחרו כיכר לחם לא גדולה ובעלת צורה נאה

200 גרם גבינת עיזים חתוכה לקוביות

150 גרם גבינת צ'דר מיושנת חתוכה לקוביות

100 גרם פרושוטו פרוס דק וקרוע לרצועות

6-5 כפות ממרח פסטו

2 בצלים ירוקים פרוסים דק

צילום רונן מנגן סטיילינג עמית פרבר

 אופן ההכנה

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

חורצים את הלחם בצורת שתי וערב כמעט עד התחתית.

מורחים פסטו בכל החריצים.

מטמינים בהם קוביות גבינה ורצועות פרושוטו.

אופים כ-  12 דקות עד שהגבינות מבעבעות.

מפזרים בצל ירוק ומגישים מיד.

באותה שיטה מכינים לחם קפרזה

מורחים בחריצי הלחם ממרח עגבניות מיובשות .

שותלים כדורי בייבי-מוצרלה ועלי בזיליקום.

אופים בתנור עד שהגבינה נמסה.

מזלפים מעט שמן זית ומגישים מיד.

את מוצרי טיב טעם ניתן לרכוש גם באמצעות אתר המכירות אונליין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר