לחמניות טופו ללא גלוטן

מתכון כשר לפסח קל להכנה וטעים כל השנה של רויטל אדמוני – מורה לחינוך תזונתי ומחברת תכנית הלימודים אוכלים בריא דרך החושים עבור משרד החינוך

חומרים

340 גרם טופו משי רך (חבילה)
170 גרם קמח תמי כתום
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית מלח שטוחה
3 כפות גדושות זעתר
1 חופן זיתים מגולענים

צילום איל קרן

אופן ההכנה

קוצצים את הזיתים לחתיכות קטנות.

מכניסים לקערה עם כל שאר המצרכים.

מערבבים עד קבלת בצק דביק.

מרטיבים את הידיים במים.

יוצרים לחמניות עגולות בגודל כדור טניס.

מניחים על תבנית עם נייר אפייה.

אופים בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות או עד שמזהיבות.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר