לראשונה בישראל – בית ספר למלצרים

סומלייה יוסי בן-אודיס פותח בימים אלו את בית הספר למלצרים הראשון בישראל, במסגרתו יעברו מלצרים מרחבי הארץ סדנאות בתחום הקולינרי משפים וסו שפים ממסעדות שונות, לצד סדנאות העוסקות באומנות השירות, אומנות המכירה הנבונה, העשרת אווירה, עבודת צוות נכונה, הקשבה ללקוח, שפת גוף, סדנאות משחק, ועוד

סומלייה יוסי בן-אודיס פותח בימים אלו את בית הספר למלצרים הראשון בישראל, במסגרתו יעברו מלצרים מרחבי הארץ סדנאות בתחום הקולינרי משפים וסו שפים ממסעדות שונות, לצד סדנאות העוסקות באומנות השירות, אומנות המכירה הנבונה, העשרת אווירה, עבודת צוות נכונה, הקשבה ללקוח, שפת גוף, סדנאות משחק, ועוד.

בן אודיס עוסק בתחום ההדרכה והקמת צוותי שירות ומכירה, ולאחרונה החליט שבמקום להתלונן על המצב השירות ניתן ואפשר לעשות שינוי משמעותי בתחום זה בארץ.

אומר בן אודיס: "תרבות שירות הלקוח הנה אומנות בפני עצמה, ובארץ בהחלט ניתן להכשיר דור של נותני שירות מקצועיים במסעדות ובתי קפה".

את הקורס יעבירו מומחים שונים מתחום המסעדנות: ננה שרייר (ננוצ'קה,ננה בר), אדי ניומן (טפאו, אונמי, זנזיבר) ,יוסי בן אודיס (דיטה, כחול, פסטיס), ציפור מייזליק (מאמנת עיסקית – חברת COACHING ), חגית נעים (מסה,רפאל, צ'ויה).

את התחום הקולינרי מייצגים: שף בן טוב עמית (פסטיס, פביאן, CIA ניו יורק), סו שף יובל זלצברג (מיקה, ליברה), קונדיטור יניב ברהום (לוקאס, רפאל, לה אסקרגו- לונדון בעלת 2 כוכבים במישלן).
כמו כן יעברו המלצרים סדנאות משחק ע"י יגיל מריסין- מדריך משחק כיום ומנהל פסטיס וכפות תמרים בעברו, וסדנאת שפת גוף.

במסגרת הקורס בית הספר מציע לנרשמים איתור מקום עבודה במסעדות המובילות בארץ, ולבעלי המסעדות ולמלצרים שכבר עובדים מציע הקורס שיפור מוכח של שירות איכותי יותר וגידול במחזור המכירות.

מוסיף בן אודיס: " אינני רואה כיצד מלצר ניגש לשולחן ומעניק שירות מקצועי ללא הדרכה מראש. טבח עובר קורס טבחים, סוכן מכירה עובר קורס מכירה מקצועי, דיילת אוויר עוברת קורס בשירות מקצועי. אינני רואה סיבה מדוע מלצר שהוא גם סוכן מכירה, גם איש הממונה על התאמת מזון ללקוח, וגם איש שירות מקצועי, איננו עובר קורס מקצועי המנחה את ידיעותיו והופך אותו לאיש מקצוע. משום כך אני מאמין שקורס שכזה יכול לחולל מהפך בכל תרבות השרות בארץ"

יוסי בן אודיס מגיע מתחום המסעדות לאחר 18 שנים בהן עשה את כל עבודות המסעדנות. הוא עבד כמלצר במשך שנים בגליל העליון שם התגורר, ובהמשך התקדם לניהול והקמת מסעדות רבות בתל אביב, כמו כחול, פארידה, סוף, פריים, דיטה. יוסי ניהל בית ספר ליין במשך שנתיים, שימש כשנה וחצי סומלייה במסעדת פסטיס, וייעץ למסעדות רבות.
לאחרונה אחראי יוסי לפרוייקטים כגון: פרנק פיש, רוקה, דיטה, וסטוקו- בית תה ולאונג' הממוקם בצפון ת"א.

לפרטים על הלימודים: יוסי בן-אודיס, 054-4552748.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר