לראשונה: טעימות מהמטבח הניגרי בתל אביב

מסעדת "Olive Leaf", מלון שרתון, תל אביב, 27-24 באוגוסט, בין השעות 22:00-19:00

מספרים לנו שהמטבח הניגרי נחשב לטרנד עולה בסצנת הקולינריה הבינלאומית, בזכות התיבול החריף והשילובים בין חומרי גלם מקומיים לשיטות בישול מסורתיות.
בין המנות שזכו למוניטין בינלאומי: 
Pepper Soup, Obe Ata – מרק פלפלים ירוקים, שמערבב פלפלים ועגבניות עם מנות בשר, שמן דקלים וצ'ילי חריף.
Jollof Rice – מנת אורז מסורתית עם עגבניות, פלפל ירוק, בצל, צ'ילי וחתיכות בשר, ושימוש נרחב בשורשים דוגמת Kasava ושבבי Yam. 
Suya – מעדן בשר בקר מתובל שמקורו בצלייה מעל חבית מפויחת בקרנות רחוב ובמסעדות המקומיות.
קינוחים טרופיים עסיסיים.

פסטיבל "קסם ניגריה", שיערך בתל אביב בין התאריכים 30-22 באוגוסט, מציע חגיגה קולינרית הפותחת שולחן בהתאם למסורת המטבח הניגרי, ומביאה את הטעמים, הריחות והצירופים הלא צפויים.
 
אירוע הקולינאיה הניגרי יערך במסעדת הגורמה "אוליב ליף" בשרתון תל אביב, בניצוחו של השף צ'רלי פדידה לצד צוות טבחים מניגריה, בתאריכים 27-24 באוגוסט, בין השעות 22:00-19:00.
את האירוע תלווה מוזיקה ניגרית אותנטית. הערב ייפתח עם משקה ניגרי מסורתי לצד מבחר מתאבנים מהמטבח הניגרי – שיוגשו לשולחן על חשבון הבית.
בין המנות תבשילים מסורתיים, מרקים ומנות עיקריות לבחירה.

האירוע המרכזי של הפסטיבל יתקיים ב"אוליב ליף" ביום שני 24 באוגוסט, עם שגריר ניגריה ורעייתו ג'נט אוליסה, אשר תספר על המסורת, התרבות וקסם המטבח הניגרי. אליה יצטרף אחד מהשפים המובילים בניגריה שהגיע לרגל הפסטיבל, וילווה את השף פדידה במשך כל ימי האירוע.

בארוחה: כל המתאבנים מהמטבח הניגרי על חשבון הבית,  מרקים בסגנון ניגרי – 35 ₪, מנות עיקריות מהמטבח הניגרי – 60 ₪.
לצד התפריט הניגרי המיוחד ניתן יהיה להזמין מהתפריט הרגיל של "אוליב ליף". 

כשר בהשגחת הרבנות תל אביב
אפשרות לחניה בחניון המלון בתשלום

Olive Leaf
שרתון תל אביב
רח' הירקון 115 תל-אביב
טל. 03-5219300
א'-ה', 22:00-19:00

פרטים נוספים על פסטיבל "קסם ניגריה":
www.mgnet.co.il/nigeria

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר